Overslaan naar content

Hacker Talent Event

Op locatie
  • Zaltbommel, Gelderland, Nederland
SOC

Functieomschrijving

WAT IS HET HACKER TALENT EVENT?


Tijdens dit event stap jij in de schoenen van een security specialist. We laten je zien hoe een day in the life van onze cybersecurity experts er uit ziet.

En dan mag je zelf aan de bak! Met interactieve oefeningen en intrigerende puzzels laat jij ons zien wat jouw skills zijn.

Ben jij de hackers te slim af?


Als je na afloop enthousiast bent, willen we graag met je praten over een mogelijke carrière in cybersecurity.

Ben je enthousiast over IT en op zoek naar een uitdagende carrière in cybersecurity?

Ons Hacker Talent Event is dé springplank naar jouw toekomst als cybersecurity specialist.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Vereisten

Wij kijken uit naar jouw talent!

Interesse in het Hacker Talent Event? Benieuwd naar andere mogelijkheden binnen ON2IT?

Schrijf je dan nu in, of stuur een mail naar hrmailbox@on2it.net.

Op locatie
SOC

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wie zijn wij?

ON2IT is een internationaal cybersecurity bedrijf met Nederlandse oorsprong. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren en in 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten over de hele wereld en groeien we door.

Meer dan vijftien jaar ervaring heeft ons geleerd dat de wensen en prioriteiten qua cybersecurity per bedrijf erg verschillen. Daarom kijken wij, samen met onze klanten, naar welke onderdelen van hun cybersecurity de meeste aandacht nodig hebben.

Het ON2IT team bestaat uit gedreven medewerkers die iets willen toevoegen aan hun vak en stuk voor stuk verschil willen maken. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij streven ernaar om de beste te zijn om het gebied van IT-security.

Wij zijn succesvol in wat we doen, wat blijkt uit de groei die wij als organisatie jaar na jaar doormaken. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Ook dit jaar groeien we harder dan ooit tevoren. Kom jij ons team versterken?

Kom je ons team versterken?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.

GA JIJ MET ONS OP REIS IN DE WERELD VAN CYBER SECURITY?

De locatie

Ons kantoor is gevestigd in de provincie Gelderland en direct aan de A2 snelweg en naast Van der Valk Hotel Zaltbommel. Vanaf de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch kun je afslag 17 naar Zaltbommel nemen.

Addres Hogeweg 35 5301 LJ Zaltbommel