Overslaan naar content

Marketeer

Op locatie, Hybride
 • Zaltbommel, Gelderland, Nederland
Marketing

Functieomschrijving

Als creatieve Marketeer bouw je aan onze Social Media, de podcast Threat Talks en begeleid je diverse projecten en events.


Jij maakt het verschil!

Unieke beelden maken, toffe projecten begeleiden, continue leren en innoveren: dit is wat jij graag doet. Je bent enorm leergierig en wordt graag uitgedaagd om nog betere resultaten te behalen. AI is hierin allang een standaard onderdeel tijdens je dagelijkse werkzaamheden.

Wil jij groeien en kun je hierin niet wachten? Dan is dit je kans om mee te groeien in ons snelgroeiende tech-bedrijf met grote, internationale ambities.


Dit ga je doen:

 • Beheren en verder uitbouwen van onze social media-accounts en Threat Talks
 • De positionering van ON2IT (in woord en beeld) verder opbouwen met behulp van Canva en Adobe
 • Meedenken over en uitvoeren van goede social media-ideeën en marketingplannen
 • Plannen en organiseren van workshops en innovatieve events
 • Ondersteunen van het salesteam op allerlei gebieden
 • Innoveren, groeien, bouwen en continue leren

Vereisten

Wie ben jij?

Jij bent een creatief en leergierig talent. Daarnaast breng je mee:

 • Je hebt ervaring in Canva, Adobe en weet hoe je afbeeldingen kunt verbeteren
 • Je ziet AI als een essentiële ondersteuning van je werkzaamheden
 • Een afgeronde HBO-opleiding of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Sterke organisatorische vaardigheden en het vermogen om strakke deadlines te halen
 • Ervaring in telecom of IT is een pluspunt
 • Minimaal één jaar werkervaring op een marketingafdeling


Solliciteer nu en maak deel uit van ons succesverhaal!


Waarom ON2IT?

Je draagt bij aan het uitbreiden van de merkpositionering van ON2IT als de wereldwijde Zero Trust Innovator. Jij gaat, samen met ons, ons marketingteam naar een hoger niveau tillen en ON2IT nog verder op de wereldkaart positioneren.

Ben jij voorbereid op een dynamische en uitdagende omgeving? Innovatie, creativiteit en gedurfde campagnes is waar wij naar streven. Ben je eraan toe om uitgedaagd te worden?

Op locatie, Hybride
Marketing

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wie zijn wij?

ON2IT is een internationaal cybersecurity bedrijf met Nederlandse oorsprong. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren en in 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten over de hele wereld en groeien we door.

Meer dan vijftien jaar ervaring heeft ons geleerd dat de wensen en prioriteiten qua cybersecurity per bedrijf erg verschillen. Daarom kijken wij, samen met onze klanten, naar welke onderdelen van hun cybersecurity de meeste aandacht nodig hebben.

Het ON2IT team bestaat uit gedreven medewerkers die iets willen toevoegen aan hun vak en stuk voor stuk verschil willen maken. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij streven ernaar om de beste te zijn om het gebied van IT-security.

Wij zijn succesvol in wat we doen, wat blijkt uit de groei die wij als organisatie jaar na jaar doormaken. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Ook dit jaar groeien we harder dan ooit tevoren. Kom jij ons team versterken?

Kom je ons team versterken?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.

GA JIJ MET ONS OP REIS IN DE WERELD VAN CYBER SECURITY?

De locatie

Ons kantoor is gevestigd in de provincie Gelderland en direct aan de A2 snelweg en naast Van der Valk Hotel Zaltbommel. Vanaf de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch kun je afslag 17 naar Zaltbommel nemen.

Addres Hogeweg 35 5301 LJ Zaltbommel