Skip to content

Business Development Representative

Zaltbommel, Gelderland, NederlandSales

Functieomschrijving

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de dagelijkse business met klanten en hier krijg je energie van. Met jouw frisse blik en ideeën neem je initiatief en samen met je collega’s overstijg je klantverwachtingen. Ook wil jij graag met ons bouwen aan onze groeiambitie en jezelf blijven ontwikkelen.

 

Wat ga je doen?

Je maakt onderdeel uit van het sales team en samen met de salesmanagers heb je een directe impact op de organisatie en een toenemende klant portefeuille. Samen met je collega’s van de afdeling Marketing bereid je acties en events voor en je zorgt ervoor dat Salesmanagers de weg op kunnen naar klantafspraken. Je helpt mensen graag en weet klantvragen met enthousiasme te beantwoorden.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Werven van klanten;
 • Offertes opstellen en verwerken;
 • Informatie ophalen van je salesmanager en hen in de loop houden;
 • Relatiebeheer.

 

Wie zijn wij?

“Never trust, always verify”. Bij ON2IT Cybersecurity werken we volgens de Zero Trust strategie om onze klanten te helpen bij het voorkomen van inbreuk op de data. Mocht er om wat voor reden dan ook toch een (internationaal) lek zijn, dan garanderen wij onze klanten binnen enkele minuten te kunnen informeren over de oorzaak, welke data er is aangeraakt en of het probleem is opgelost. Alles wat wij doen staat in het teken van de veiligheid van de klant en dit doen we met passie. Wij werken met klanten in onder andere de retail, zorg, finance en overheid.

Wij zijn een ambitieuze wereldspeler in managed cybersecurity in zowel Europa als de Verenigde Staten. Met onze ambitie willen we voorop blijven lopen in Zero Trust, innovatie en oplossingen. We hebben een informele en open cultuur en je werkt met collega’s die elkaar elke dag inspireren. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst.


Vereisten

Wie ben jij?

Jouw administratie is altijd op orde! Je bent communicatief vaardig en nauwkeurig en je weet de controle over je werk te behouden in de dynamische omgeving van ON2IT. Daarnaast neem je met je mee:

 • Sterk in het organiseren van je werk en jezelf houden aan strakke deadlines;
 • Affiniteit met IT en/of cyber security;
 • Sterke schriftelijke vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.


Wat bieden wij jou?

Op kantoor staat iedere middag een uitgebreide en goed verzorgde lunch voor je klaar. Daarnaast krijg je:

 • Jaarlijkse bonus, afhankelijk van jou en je team resultaat.
 • 24 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen.
 • Een vaste baan na het traineeship.
 • Mogelijkheden om thuis te werken.
 • Een meerjarig doorgroeiplan.
 • Unlimited Learning: onbeperkt toegang tot trainingen en opleidingen.

 

Hoe ziet onze procedure eruit?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Burgerhof, Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken. 


Deze sollicitatieprocedure kent een tweetal gespreksrondes en een assessment. Afrondend bespreken we in een interview de arbeidsvoorwaarden. Het positief afronden van een screening maakt onderdeel uit van je onboarding.

 

Sales

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wie zijn wij?

ON2IT is een internationaal cybersecurity bedrijf met Nederlandse oorsprong. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren en in 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten over de hele wereld en groeien we door.

Meer dan vijftien jaar ervaring heeft ons geleerd dat de wensen en prioriteiten qua cybersecurity per bedrijf erg verschillen. Daarom kijken wij, samen met onze klanten, naar welke onderdelen van hun cybersecurity de meeste aandacht nodig hebben.

Het ON2IT team bestaat uit gedreven medewerkers die iets willen toevoegen aan hun vak en stuk voor stuk verschil willen maken. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij streven ernaar om de beste te zijn om het gebied van IT-security.

Wij zijn succesvol in wat we doen, wat blijkt uit de groei die wij als organisatie jaar na jaar doormaken. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Ook dit jaar groeien we harder dan ooit tevoren. Kom jij ons team versterken?

Kom je ons team versterken?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Burgerhof, Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.

GA JIJ MET ONS OP REIS IN DE WERELD VAN CYBER SECURITY?

De locatie

Ons kantoor is gevestigd in de provincie Gelderland en direct aan de A2 snelweg en naast Van der Valk Hotel Zaltbommel. Vanaf de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch kun je afslag 17 naar Zaltbommel nemen.

Addres Hogeweg 35 5301 LJ Zaltbommel