Cloud Security Consultant/Architect

Omschrijving

De manier waarop bedrijven hun data beveiligen verandert razendsnel; cybersecurity is niet meer weg te denken! Als Security Architect zorg jij ervoor dat onze klanten beter beveiligd worden en veilig gebruik kunnen maken van de Public Cloud. Je maakt onderdeel uit van het Cloud Security Squad en je werkt met state-of-the-art technologie zoals: Terraform, Ansible, Docker, K8s, Twistlock en Prisma Public Cloud.


Specifieke taken en verantwoordelijkheden

Je werkt samen met je collega’s aan de beste beveiligingsmethodieken voor de Public Cloud. Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het ontwerpen en implementeren van Cloud security technologie;
 • Het beantwoorden van alle vraagstukken omtrent de architectuur bij jouw klanten;
 • Het toepassen van de Zero Trust strategie bij klanten;
 • Het helpen bij het ontwikkelen van nieuwe diensten voor public Cloud security;
 • De implementatie van Cloud security oplossingen voor AWS, Azure en GCP;
 • Het meedenken en schrijven met RfP beantwoording;
 • Het maken van content voor Meetups en publicaties (bijvoorbeeld een blog of vlog);
 • Deelnemen aan complexe (pre)sales trajecten.


Wie zijn wij?

Bij ON2IT werken we als innovators met onze Zero Trust strategie om klanten te helpen bij het voorkomen van inbreuk op de databeveiliging. Wij werken met grote klanten in onder andere de retail, zorg, finance en overheidssectoren en alles wat wij doen staat in het teken van veiligheid. Wij zijn een ambitieuze wereldspeler in managed cybersecurity in zowel Europa als de Verenigde Staten. We hebben een informele en open cultuur en je werkt met collega’s die elkaar elke dag inspireren en challengen. We bieden je een gaaf perspectief om te kunnen groeien en mogelijkheden om in ons eigen lab tools en technologie te testen. Samen werken we aan een mooie toekomst met een focus op uitbreiden naar een bedrijf van ruim 100 collega’s, internationale groei en het overstijgen van klantverwachtingen.


Vereisten

Specifieke kennis en ervaring:

 • Je hebt een afgeronde hbo-/wo-opleiding in relevante richting;
 • Jij hebt recente kennis en minimaal 5 jaar ervaring als security-architect in een complexe en securitygevoelige omgeving;
 • Je hebt diepgaande kennis en ervaring met beveiligingsrisico’s, analyses, netwerk-, en databeveiliging;
 • Daarnaast is het belangrijk dat je graag werkt in een dynamische omgeving met zeer uiteenlopende IT-landschappen, waaronder bijvoorbeeld cloud.


Wat bieden wij jou?

Een geweldige club met gedreven professionals van het hoogste niveau. Ruimte om jezelf te ontwikkelen, door te groeien en de beste te worden in je vak door middel van coaching, training en opleiding. Op kantoor staat iedere middag een uitgebreide en goed verzorgde lunch voor je klaar. 


Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Burgerhof, Corporate Recruiter via +31 (0)6 10049295 om de mogelijkheden te bespreken. Het positief afronden van een screening maakt onderdeel uit van je onboarding.