Skip to content

Content Creator

Zaltbommel, Noord-Brabant, NederlandMarketing

Functieomschrijving

Ben jij een marketeer met ervaring in digital? Bedenk jij campagnes die aanslaan en weet je deze succesvol te implementeren? Heb je ruime ervaring met Analytics en Digital advertising en kun je met deze kennis B2B campagnes optimaliseren? Kortom, ben jij initiatiefrijk, data-driven, tech-savvy en ben je op zoek naar een volgende stap in je loopbaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons snel groeiende tech-bedrijf (B2B) is op zoek naar marketingtalenten die willen meebouwen aan onze grote, internationale ambitie.


Wat ga je doen:

Je bent onderdeel van het 4-kopppige marketingteam en werkt zelfstandig aan projecten. Je hebt een breed takenpakket en neemt verantwoordelijkheid voor resultaten. Je bent leergierig en wil je graag blijven ontwikkelen. Je bent een teamspeler. Het werk is afwisselend en jij weet hierin de prioriteiten te bewaken. Het kunnen analyseren van data (campagne, ads- en website data) spelen hier een cruciale rol in.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het mede opstellen van marketingcampagnes en de uitvoering hiervan met onze partners
  • Plannen en organiseren
  • Voortgangsbewaking
  • Behalen van gestelde doelen
 • Het meewerken aan concrete doelstellingen voor leadgeneratie
  • Het ontwikkelen van content en onderhouden van Social Media kanalen
  • Het inzetten van paid advertising campagnes
  • Je hebt een neus voor kansrijke plaatsingen op internet en goed presterende campagnes.
 • Klantbinding
  • E-mailmarketing inclusief AB-testing en segmentatie
  • Organiseren van Webinars, Meetups en evenementen voor prospecten, klanten en partners.
 • Het meten van marketing successen 
  • Google Analytics (GA4), Google Tag Manager, LinkedIn AdManager, Google Ads.


Vereisten

En je herkent jezelf in dit profiel:

 • Je werkt graag (zelfstandig) in teamverband. Je neemt initiatief, weet hoe je moet organiseren en prioriteren en zorgt dat deadlines gehaald worden.
 • Je bent leergierig en wil jezelf graag blijven ontwikkelen.
 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en minimaal één tot drie jaar werkervaring op een afdeling Marketing.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Ervaring in ICT is een pre; affiniteit met het ICT-domein een must.


Dit krijg jij van ons:

Wij bieden jou volop de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen. Op kantoor staat iedere middag een uitgebreide en goed verzorgde lunch voor je klaar. Daarnaast krijg je:

 • 24 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen.
 • Mobiliteitsvergoeding.
 • Mogelijkheden om thuis te werken.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Unlimited Learning: onbeperkt toegang tot trainingen en opleidingen.


Wie zijn wij:

“Never trust, always verify”. Bij ON2IT Cybersecurity werken we volgens de Zero Trust strategie om onze klanten te helpen bij het voorkomen van inbreuk op de data. Mocht er om wat voor reden dan ook toch een (internationaal) lek zijn, dan garanderen wij onze klanten binnen enkele minuten te kunnen informeren over de oorzaak, welke data er is aangeraakt en of het probleem is opgelost. Alles wat wij doen staat in het teken van de veiligheid van de klant en dit doen we met passie. Wij werken met klanten in onder andere de retail, zorg, finance en overheid.

Wij zijn een ambitieuze wereldspeler in managed cybersecurity in zowel Europa als de Verenigde Staten. Met onze ambitie willen we voorop blijven lopen in Zero Trust, innovatie en oplossingen. We hebben een informele en open cultuur en je werkt met collega’s die elkaar elke dag inspireren. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. 


Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Burgerhof, Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je meer weten over de functie en de afdeling? Dan mag je ook altijd bellen naar je toekomstige manager, Marlieke Muller via +31 (0)6 42065696.


Deze sollicitatieprocedure kent een tweetal gespreksrondes en een assessment. Afrondend bespreken we in een interview de arbeidsvoorwaarden. Het positief afronden van een screening maakt onderdeel uit van je onboarding.

Marketing

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wie zijn wij?

ON2IT is een internationaal cybersecurity bedrijf met Nederlandse oorsprong. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren en in 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten over de hele wereld en groeien we door.

Meer dan vijftien jaar ervaring heeft ons geleerd dat de wensen en prioriteiten qua cybersecurity per bedrijf erg verschillen. Daarom kijken wij, samen met onze klanten, naar welke onderdelen van hun cybersecurity de meeste aandacht nodig hebben.

Het ON2IT team bestaat uit gedreven medewerkers die iets willen toevoegen aan hun vak en stuk voor stuk verschil willen maken. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij streven ernaar om de beste te zijn om het gebied van IT-security.

Wij zijn succesvol in wat we doen, wat blijkt uit de groei die wij als organisatie jaar na jaar doormaken. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Ook dit jaar groeien we harder dan ooit tevoren. Kom jij ons team versterken?

Kom je ons team versterken?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Burgerhof, Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.

GA JIJ MET ONS OP REIS IN DE WERELD VAN CYBER SECURITY?

De locatie

Ons kantoor is gevestigd in de provincie Gelderland en direct aan de A2 snelweg en naast Van der Valk Hotel Zaltbommel. Vanaf de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch kun je afslag 17 naar Zaltbommel nemen.

Addres Hogeweg 35 5301 LJ Zaltbommel