Cyber Security Consultant

Omschrijving

Ben jij de trusted advisor voor onze klanten en borg jij hun veiligheid? Met jouw skills begeleid je de klant in het maken van de volgende stap in cyber security.


Wie zijn wij?

Wij zijn een Nederlands bedrijf met de ambitie om met onze innovatieve diensten een wereldspeler in managed cybersecurity te worden. De stap naar de VS hebben we al gezet. Met onze ambities willen we voorop blijven lopen in het beveiligen van onze digitale samenleving en manier van leven. We hebben een informele en open cultuur en je werkt met collega’s die elkaar elke dag inspireren. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Dit betekent dat wij in 2022 willen groeien naar een bedrijf van ruim 100 collega’s, een grote focus leggen op onze internationale groei en klantverwachtingen willen overstijgen.


Wat kun je verwachten?

Als IT-security Consultant inspecteer en analyseer je de veiligheidssituatie van onze klanten. Je adviseert, begeleidt en verzorgt pré-salestrajecten en je verzorgt de installatie. Voorbeelden van te implementeren oplossingen en projecten zijn: Next Generation Firewalls, Ethernet Fabrics, Software Defined Networking, Zero-Trust Security, SSO-oplossingen, Load balancers, koppelen met SIEM oplossingen, etc. Dit varieert van “het ontwerpen van de beste oplossing (samen) met de klant” tot “het configureren van de security hardware”.

Het kan zijn dat we de klant voorzien van nieuwe apparatuur en deze in de bestaande omgeving moeten inbedden, maar het kan ook zijn dat we met de klant zijn omgeving in het geheel herontwerpen om onze Zero Trust visie zover mogelijk te embedden. We zijn hierin netwerkleverancier agnostisch: ongeacht wat we aantreffen bij de klant, we zullen die omgeving samen veilig moeten maken. Je moet dus kennis en kunde van architectuur hebben en hierin durven en kunnen aanhaken.Vereisten

Wie ben jij?

Naast dat je communicatief vaardig bent, ben je toegewijd, ondernemend, vooruitstrevend en zelfstandig. Daarnaast bezit je de volgende hard skills:

* HBO of Universitair werk- en denkniveau;

* Kennis van TCP/IP, VPN, netwerkinfrastructuren, virtualisatie en routeringsprotocollen, switching, storage en SAN;

* Werkervaring met senior netwerkbeheer en infrastructuur;

* Werkervaring met firewalling;

* CCNA-certificaat of een vergelijkbaar certificaat;

* Ervaring in het adviseren over architectuur;

* Het is een pre als je ervaring hebt in het geven van trainingen (je kan bij ons ook trainer worden);

* Nieuwe producten en diensten mee uitwerken en vormgeven;

* Je hebt een sterke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel spreken als schrijven, we zijn een internationaal bedrijf en de voertaal is Engels;


Wat kun je verwachten?

Als IT-security Consultant inspecteer en analyseer je de veiligheidssituatie van onze klanten. Je adviseert, begeleidt en verzorgt pré-salestrajecten en je verzorgt de installatie (van?). Voorbeelden van te implementeren oplossingen en projecten zijn: Next Generation Firewalls, Ethernet Fabrics, Software Defined Networking, Zero-Trust Security, SSO-oplossingen, Load balancers, koppelen met SIEM oplossingen, etc. Dit varieert van “het ontwerpen van de beste oplossing (samen) met de klant” tot “het configureren van de security hardware”.

Het kan zijn dat we de klant voorzien van nieuwe apparatuur en deze in de bestaande omgeving moeten inbedden, maar het kan ook zijn dat we met de klant zijn omgeving in het geheel herontwerpen om onze Zero Trust visie zover mogelijk te embedden. We zijn hierin netwerkleverancier agnostisch: ongeacht wat we aantreffen bij de klant, we zullen die omgeving samen veilig moeten maken. Je moet dus kennis en kunde van architectuur hebben en hierin durven en kunnen aanhaken.


Wat bieden wij jou?

* Een afwisselende, uitdagende en inspirerende werkomgeving;

* Ontwikkelplan;

* Coaching on the job. Een bolwerk van like-minded consultants die elkaar ook bijspijkeren en regelmatig kennissessies organiseren;

* Dagelijks een goed verzorgde lunch;

* Een mobiliteitsvergoeding.


Hoe ziet onze procedure eruit?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken.

Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Burgerhof, Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.