Skip to content

HR Adviseur

Zaltbommel, Gelderland, NederlandHR

Functieomschrijving

Medewerkers bepalen ons succes, en jij weet medewerkers te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen! Door diverse gesprekscycli zorg je dat de medewerkers zich professioneel en persoonlijk weten te ontplooien. Je stimuleert het verandervermogen van medewerkers.


Wat kun je verwachten?

De ene dag werk je aan een project om processen om deze zo helder mogelijk weer te geven; de andere dag hou je je bezig met selectiegesprekken en onboarding. Je kunt je tanden zetten in diverse onderwerpen en jezelf zo verder ontwikkelen. Je hebt een adviserende positie waarbij je je leidinggevende meeneemt met wetswijzigingen en je stelt verbetervoorstellen op.


Vereisten

Wie ben jij?

Jij weet een boost te geven aan een groeiende organisatie, je kunt versnellen en hierin neem je medewerkers mee door ze te coachen en trainen. Je bezit over diverse tools die je kunt inzetten om succesvol te zijn zoals grow-gesprekken. In nauwe samenwerking met collega’s uit je team en de organisatie weet jij processen te formuleren, adviseer je en realiseer je vooropgestelde doelen. Je hebt ervaring met het begeleiden van teams in het ontwikkelen van hun soft-skills. 

Wij zijn een internationale organisatie met een diversiteit aan collega’s. je hebt ervaring om op een open werkvloer ad-hoc te reageren op vragen. Je wilt met ons een uitstekende employee journey realiseren.


 • Je hebt bij voorkeur een opleiding gevolgd in de richting van HRM, sociale wetenschappen, bedrijfskunde of organisatieontwikkeling
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in het HRM-vak en ervaring met organisatieontwikkeling en veranderprocessen;
 • Je bent bedreven in stakeholder management, je kunt wensen vanuit de organisatie vertalen naar effectieve oplossingen
 • Je bent bekend met relevante wet- en regelgeving op HRM-gebied
 • Je bent een stevige, onafhankelijke en leergierige gesprekspartner, die andere invalshoeken meebrengt en kunt in je adviesstijl variëren
 • Je hebt een sterke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel spreken als schrijven, we zijn een internationaal bedrijf en de voertaal is Engels.


Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou volop de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen. Op kantoor staat iedere middag een uitgebreide en goed verzorgde lunch voor je klaar. Daarnaast krijg je:

 • 24 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen.
 • Mobiliteitsvergoeding.
 • Pensioenregeling.
 • Mogelijkheden om thuis te werken.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Unlimited Learning: onbeperkt toegang tot trainingen en opleidingen.


HR

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wie zijn wij?

ON2IT is een internationaal cybersecurity bedrijf met Nederlandse oorsprong. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren en in 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten over de hele wereld en groeien we door.

Meer dan vijftien jaar ervaring heeft ons geleerd dat de wensen en prioriteiten qua cybersecurity per bedrijf erg verschillen. Daarom kijken wij, samen met onze klanten, naar welke onderdelen van hun cybersecurity de meeste aandacht nodig hebben.

Het ON2IT team bestaat uit gedreven medewerkers die iets willen toevoegen aan hun vak en stuk voor stuk verschil willen maken. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij streven ernaar om de beste te zijn om het gebied van IT-security.

Wij zijn succesvol in wat we doen, wat blijkt uit de groei die wij als organisatie jaar na jaar doormaken. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Ook dit jaar groeien we harder dan ooit tevoren. Kom jij ons team versterken?

Kom je ons team versterken?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Burgerhof, Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.

GA JIJ MET ONS OP REIS IN DE WERELD VAN CYBER SECURITY?

De locatie

Ons kantoor is gevestigd in de provincie Gelderland en direct aan de A2 snelweg en naast Van der Valk Hotel Zaltbommel. Vanaf de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch kun je afslag 17 naar Zaltbommel nemen.

Addres Hogeweg 35 5301 LJ Zaltbommel