HR Adviseur

Omschrijving

Medewerkers bepalen ons succes, jij weet medewerkers te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen! Door diverse gesprekscycli zorg je dat de medewerkers zich professioneel en persoonlijk weten te ontplooien. Je stimuleert het verandervermogen van medewerkers!


Wie zijn wij?

Wij zijn een Nederlands bedrijf met de ambitie om met onze innovatieve diensten een wereldspeler in managed cybersecurity te worden. De stap naar de VS hebben we al gezet. Met onze ambities willen we voorop blijven lopen in het beveiligen van onze digitale samenleving en manier van leven. We hebben een informele en open cultuur en je werkt met collega’s die elkaar elke dag inspireren. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Dit betekent dat wij in 2023 verder willen groeien waarbij wij een grote focus leggen op onze internationale groei en klantverwachtingen willen overstijgen.


Vereisten

Wie ben jij?

Jij weet een boost te geven aan een groeiende organisatie, je kunt versnellen en hierin neem je medewerkers mee door ze te coachen en trainen. Je bezit over diverse tools die je kunt inzetten om succesvol te zijn zoals grow-gesprekken. In nauwe samenwerking met collega’s uit je team en de organisatie weet jij processen te formuleren, adviseer je en realiseer je vooropgestelde doelen. Je hebt ervaring met het begeleiden van teams in het ontwikkelen van hun soft-skills. Wij zijn een internationale organisatie met een diversiteit aan collega’s. je hebt ervaring om op een open werkvloer ad-hoc te reageren op vragen. Je wilt, met ons, een uitstekende employee journey realiseren.

* Je bent in het bezit van een Bachelor of Masterdiploma, bij voorkeur HR;

* Aantoonbaar bedreven in stakeholder management, je kunt wensen vanuit de organisatie vertalen naar effectieve oplossingen;

* Complex problem solving;

* Judgement and decision making;

* Je hebt een sterke beheersing van de Engelse taal in zowel spreken als schrijven, we zijn een internationaal bedrijf en de voertaal is Engels.


Wat kun je verwachten?

De ene dag werk je aan een project over het uitwerken van processen om deze zo helder mogelijk weer te geven; je kunt je tanden zetten in diverse onderwerpen om jezelf zo verder te ontplooien. De andere dag hou je je bezig met selectiegesprekken en onboarding. Je hebt een adviserende positie waarbij je je leidinggevende meeneemt met wetswijzigingen en je stelt verbetervoorstellen op.


Wat bieden wij jou?

Ontwikkelplan;

Dagelijks een goed verzorgde lunch;

24 vakantiedagen;

Een mobiliteitsvergoeding.


Hoe ziet onze procedure eruit?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Burgerhof, Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.


Wij zijn ON2IT! Ben jij 1 van ons?