IT Auditor

Omschrijving

Wat ga je doen?

Onze IT-auditor oordeelt en adviseert over IT in bedrijven en organisaties. Je bent de aangewezen professional om een onafhankelijke beoordeling uit te voeren. Beoordelen doe je daarnaast niet alleen achteraf; je hebt ook een pro-actieve adviserende rol. 

 

Vereisten

Dit ben jij

Je bent als professional in IT-Auditing op de hoogte van de nieuwste IT-ontwikkelingen, regelgeving en financiële vraagstukken Je werkt samen met andere disciplines, klanten en collega’s. Ook heb je diepgaande kennis op het gebied van cyber security, business processing, data analytics en auditing vaardigheden.

Wat verwachten we nog meer van je:

  • Je hebt aantoonbaar WO werk- en denkniveau. 
  • Je hebt kennis van IT governance, frameworks, nieuwe technologieën en ontwikkelingen (cloud, social media, agile). 
  • Je bent in het bezit van je CISA, of hebt de RE opleiding op zak.
  • Je hebt ruime auditervaring bij organisaties met een complexe IT omgeving. 
  • Je bent analytisch sterk, vernieuwend, zelfstandig en je neemt eigenaarschap. 
  • Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk. 

Voldoe je nog niet aan alle vereisten, maar denk je zelf tóch een goede kandidaat te zijn? Solliciteer gerust met motivatie waarom jij denkt geschikt te zijn voor deze functie. 

 

Dit bieden wij

Vanzelfsprekend uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook een plezierige, informele werksfeer, elke dag een verzorgde lunch en de mogelijkheid om je werkzaamheden flexibel in te delen qua tijd en locatie. Onze voorkeur gaat uit naar een fulltime collega. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en doen er alles aan om hiervoor te zorgen. Bijvoorbeeld door middel van een persoonlijk opleidingsplan. ON2IT is een open en directe organisatie, waarbij kwaliteit voorop staat en altijd gewerkt wordt met de nieuwste technologieën. Leren zit in onze genen en we streven altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat zoeken we ook in jou! Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten:

Bel onze corporate recruiter Syreeta op 06 - 13 13 51 34 of stuur je vraag naar werkenbij@on2it.net.


Ben je enthousiast en wil je direct reageren:

Klik op de button, vul je gegevens in en upload je CV. Wij nemen dan per omgaand contact met je op.

Je CV en motivatie mailen kan ook : werkenbij@on2it.net

 

Wij kijken uit naar je komst! Solliciteer direct!