Junior HR Adviseur

Omschrijving

Ben jij op zoek naar je eerste of tweede stap in je HR-carrière en spreekt het onderdeel recruitment je enorm aan? Wil je werken in een goed geolied powerteam waarbij je wordt geholpen in je ontwikkeling tot een veelzijdige HR Adviseur. Wil jij kennis en ervaring opdoen binnen een cyber security onderneming die internationaal meespeelt in dé branche van dit moment? Dan willen wij kennis met je maken!


Wat kun je verwachten?

De ene dag werk je aan een project over het uitwerken van processen om deze zo helder mogelijk weer te geven; je kunt je tanden zetten in diverse onderwerpen om jezelf zo verder te ontplooien. De andere dag hou je je bezig met campus recruitment, ga je op zoek naar nieuw talent en voer je werving- en selectiegesprekken. Je beheert je eigen vacatures en zorgt voor het totale traject van search tot onboarding. Je weet op een creatieve manier deze vacatures in te vullen. Je adviseert daarin wekelijks je Hiring Managers.

Vereisten

Wie ben jij?

Je houdt van de diversiteit van Human Resources. Van eenduidige procedures, heldere communicatie en ook heb je interesse in de mens en het bieden van een luisterend oor. Aan de ene kant hou je van het uitwerken van contracten en aan de andere kant is het zoeken naar nieuwe medewerkers voor onze organisatie iets waar je graag je energie op richt. Ben jij zo’n duizendpoot die een waardevolle bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van ON2IT?

Je bent oprecht nieuwsgierig naar een ander en je wilt een bijdrage leveren aan iemands werkgeluk. Daarnaast ben je accuraat in het maken van juridische stukken zoals arbeidsovereenkomsten. Sparren met collega’s en jezelf ontwikkelen, dat zijn voor jou kernwoorden. Naast deze soft-skills bezit je de volgende hard-skills:

* In het bezit van een Bachelor of Masterdiploma, bij voorkeur HR;

* 1-2 jaar ervaring in een HR of Recruiterrol;

* Voorkeur voor het werken in de IT / Cybersecurity;

* Je hebt een sterke beheersing van de Engelse taal in zowel spreken als schrijven, we zijn een internationaal bedrijf en de voertaal is Engels.


Wat bieden wij jou?

Leuke collega’s;

Ontwikkelplan;

Coaching on the job;

Dagelijks een goed verzorgde lunch;

24 vakantiedagen;

Een mobiliteitsvergoeding.


Hoe ziet onze procedure eruit?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken.

Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Burgerhof, Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.


Wij zijn ON2IT!