Junior Security Analyst SOC

Omschrijving

Ben jij bijna afgestudeerd en op zoek naar jouw startpunt binnen cybersecurity?

Je staat aan het begin van je carrière en je hebt een passie voor IT-beveiliging, hacken, het identificeren van bedreigingen en een open geest in het vinden van oplossingen voor IT-problemen. Je kunt niet wachten om jezelf te ontwikkelen met de hulp van getalenteerde senior collega's die je zullen bijstaan in je groei. Je bent bereid om jezelf bij te scholen en je bent geïnteresseerd in kwetsbaarheden en incident analyse.


Wie zijn wij?

Wij zijn een Nederlands bedrijf met de ambitie om met onze innovatieve diensten een wereldspeler in managed cybersecurity te worden. De stap naar de VS hebben we al gezet. Met onze ambities willen we voorop blijven lopen in het beveiligen van onze digitale samenleving en manier van leven. We hebben een informele en open cultuur en je werkt met collega’s die elkaar elke dag inspireren. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Dit betekent dat wij in 2021 willen groeien naar een bedrijf van ruim 100 collega’s, een grote focus leggen op onze internationale groei en klantverwachtingen willen overstijgen.


Vereisten

Wie ben jij?

In je vrije tijd ben je graag bezig met de nieuwste ontwikkelingen binnen techniek / IT. Je bent flexibel in je planning en werken met 24 x 7 diensten vind jij prettig. Daarnaast ben je in het bezit van:

Een diploma van een IT-gerelateerde studie zoals informatica, netwerktechnologie of vergelijkbaar;

Je hebt een basiskennis van netwerken: routers, switches en firewalls;

Je bent communicatie vaardig; je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten;

Je hebt een sterke beheersing van de Engelse taal in zowel spreken als schrijven; we zijn een internationaal bedrijf en de voertaal is Engels;

Kennis van veelgebruikte systemen zoals Windows, Mac en Linux.


Wat bieden wij jou?

· Ontwikkelplan voor jong professionals;

· Uitdagende werkomgeving met gekwalificeerde engineers;

· Dagelijks een goed verzorgde lunch;

· Extra toeslag voor weekend en 24 x 7 diensten;

· Meet Ups met inspirerende vakidioten;

· 24 vakantiedagen;

· Mobiliteitsvergoeding.

En als je geïnteresseerd bent in het ontdekken van internationale mogelijkheden, dan is een stage of opdracht in ons SOC in Texas, VS een optie.

Interesse?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? Ik zie jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken.

Heb je geen up to date cv of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Jones, Corporate Recruiter via +31 (0)6 100 492 95 om de mogelijkheden te bespreken.