Management assistent/ Coördinator

Omschrijving

Als Management Assistent/ Coördinator lever jij moeiteloos jouw bijdrage aan een optimale dienstverlening aan onze klanten. Iedere klant heeft zijn eigen wensen, jij denkt altijd vooruit en weet de klant steeds positieve te verrassen door de kwaliteit die je levert.


Wat ga je doen?

Als onderdeel van het Customer Service Success team, zorg je als team samen voor een optimale klanttevredenheid. Je voorziet partners en klanten van informatie, je bewaakt doorlooptijden van orders en zorgt dat onboarding-projecten vlekkeloos verlopen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de clean order intake en het beoordelen van technische informatie met betrekking tot de producten en diensten die wij leveren. Je bent leergierig en op zoek naar een eerste of tweede stap in je loopbaan. Wij hebben getalenteerde collega’s die jou graag helpen in jouw groei en ontwikkeling. Hierdoor kun jij de kans grijpen om je plek te vinden in een snel groeiend tech-bedrijf en met ons te bouwen aan een grote, internationale ambitie.


Wie zijn wij?

Wij zijn een van oorsprong Nederlands bedrijf met internationale ambities om met onze innovatieve diensten een wereldspeler in Managed CyberSecurity te worden. De stap naar de VS hebben we al gezet. Met onze ambities lopen wij voorop in het beveiligen van onze digitale samenleving en manier van leven. Bij ons heerst een informele en open cultuur en je werkt met collega’s die elkaar elke dag inspireren. Samen bouwen aan een nog mooiere toekomst.

Vereisten

* Je beschikt over een Schoevers opleiding,

* Je hebt een sterk organisatorisch vermogen.

* Je hebt een helicopterview, je overziet het proces.

* Je hebt affiniteit met techniek en cybersecurity.

* Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wat bieden wij jou?

Een geweldige club met gedreven professionals van het hoogste niveau. Ruimte om jezelf te ontwikkelen, door te groeien en de beste te worden in je vak door middel van coaching, training en opleiding. Op kantoor staat iedere middag een uitgebreide en goed verzorgde lunch voor je klaar.


Hoe ziet onze procedure eruit?

Ben jij die enthousiaste coördinator met een hands-on mentaliteit die wij zoeken? Dan zien we graag je reactie tegemoet.

Heb je vragen over de procedure of heb je geen up to date CV? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Jones, corporate recruiter via +31 (0)6 100 492 95 om de mogelijkheden te bespreken.

Het positief afronden van een screening maakt onderdeel uit van je onboarding.