Skip to content

Marketing Medewerker

Zaltbommel, Gelderland, NederlandMarketing

Functieomschrijving

Word ON2IT's Marketing Medewerker en maak impact binnen ons Marketing team!


Als Marketing Medewerker bij ON2IT B.V. ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de afdeling Marketing. Je werkt nauw samen met de Marketing Manager en andere teamleden om de marketingstrategie van het bedrijf uit te voeren en te verbeteren.

Je taken omvatten onder meer:

 • Ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes.
 • Creëren van content voor verschillende marketingkanalen, zoals LinkedIn, e-mail en de website.
 • Assisteren bij het organiseren van evenementen en webinars.
 • Uitvoeren van marktonderzoek en het analyseren van gegevens om de effectiviteit van marketingcampagnes te meten.
 • Beheren van de marketingkalender en het bijhouden van deadlines.

Om succesvol te zijn in deze rol, heb je een passie voor marketing en een sterke drive om resultaten te behalen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken in een team. Daarnaast ben je creatief, nauwkeurig en in staat om nieuwe ideeën te bedenken en uit te voeren. Als Marketing Medewerker bij ON2IT B.V. krijg je de kans om je vaardigheden en kennis op het gebied van marketing verder te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van het bedrijf.


Wie zijn wij?

“Never trust, always verify”. Bij ON2IT Cybersecurity werken we volgens de Zero Trust strategie om onze klanten te helpen bij het voorkomen van inbreuk op de data. Mocht er om wat voor reden dan ook toch een (internationaal) lek zijn, dan garanderen wij onze klanten binnen enkele minuten te kunnen informeren over de oorzaak, welke data er is aangeraakt en of het probleem is opgelost. Alles wat wij doen staat in het teken van de veiligheid van de klant en dit doen we met passie. Wij werken met klanten in onder andere de retail, zorg, finance en overheid.

Wij zijn een ambitieuze wereldspeler in managed cybersecurity in zowel Europa als de Verenigde Staten. Met onze ambitie willen we voorop blijven lopen in Zero Trust, innovatie en oplossingen. We hebben een informele en open cultuur en je werkt met collega’s die elkaar elke dag inspireren. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst.


Vereisten

Wie ben jij?

Je bent communicatief en je werkt servicegericht. Je neemt verantwoordelijkheid in je zelfstandige taken en projecten, maar je begrijpt ook goed dat marketing een team effort is. Ook ben je leergierig en wil je jezelf graag blijven ontwikkelen. Daarnaast neem je met je mee:

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 •  Sterk in het organiseren van je werk en jezelf houden aan strakke deadlines.
 • Je bent tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar. 
 • Ervaring in telecom of IT is een pre.


Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou volop de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen. Op kantoor staat iedere middag een uitgebreide en goed verzorgde lunch voor je klaar. Daarnaast krijg je:

 • 24 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen.
 • Mobiliteitsvergoeding.
 • Mogelijkheden om thuis te werken (1 of 2 dagen in de week).
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Unlimited Learning: onbeperkt toegang tot trainingen en opleidingen.


Hoe ziet onze procedure eruit?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. 

Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Burgerof, Corporate Recruiter via +31 (0)6 10049295 om de mogelijkheden te bespreken. Wil je meer weten over de functie en de afdeling? Dan mag je ook altijd bellen naar je toekomstige manager, Marlieke Muller via +31 (0)6 4206 5696.


Deze sollicitatieprocedure kent een tweetal gespreksrondes en een assessment. Afrondend bespreken we in een interview de arbeidsvoorwaarden. Het positief afronden van een screening maakt onderdeel uit van je onboarding.


Marketing

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wie zijn wij?

ON2IT is een internationaal cybersecurity bedrijf met Nederlandse oorsprong. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren en in 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten over de hele wereld en groeien we door.

Meer dan vijftien jaar ervaring heeft ons geleerd dat de wensen en prioriteiten qua cybersecurity per bedrijf erg verschillen. Daarom kijken wij, samen met onze klanten, naar welke onderdelen van hun cybersecurity de meeste aandacht nodig hebben.

Het ON2IT team bestaat uit gedreven medewerkers die iets willen toevoegen aan hun vak en stuk voor stuk verschil willen maken. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij streven ernaar om de beste te zijn om het gebied van IT-security.

Wij zijn succesvol in wat we doen, wat blijkt uit de groei die wij als organisatie jaar na jaar doormaken. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Ook dit jaar groeien we harder dan ooit tevoren. Kom jij ons team versterken?

Kom je ons team versterken?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Burgerhof, Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.

GA JIJ MET ONS OP REIS IN DE WERELD VAN CYBER SECURITY?

De locatie

Ons kantoor is gevestigd in de provincie Gelderland en direct aan de A2 snelweg en naast Van der Valk Hotel Zaltbommel. Vanaf de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch kun je afslag 17 naar Zaltbommel nemen.

Addres Hogeweg 35 5301 LJ Zaltbommel