Pentester

Omschrijving

Wat ga je doen?

Als Pentester ondersteun en adviseer je klanten omtrent security vraagstukken. Op verzoek van klanten onderzoek je haar systemen op kwetsbaarheden. Je houdt je bezig met de technische uitvoering van kwetsbaarheid onderzoek op netwerken, systemen, applicaties en software bij onze klanten. Bevindingen op technische vraagstukken vertaal jij naar hoogstaande aanbevelingen en oplossingen. Daarnaast vindt je het een uitdaging je kennis te delen met collega’s, klanten en aanstormende talenten.

Vereisten

Dit ben jij

Om succesvol in deze rol te kunnen zijn beschik je over een HBO werk- en denkniveau en heb je ruime ervaring op het gebied van security. 

Wat verwachten we nog meer van je:

  • Conceptueel ben je uitstekend op de hoogte van de verschillende security-oplossingen. 
  • Door meerdere jaren ervaring met pentesten, code reviews, hacking en IT-beveiliging  ben je in staat zelfstandig een security oplossing of architectuur vorm te geven en te realiseren. 
  • Je bent, als ervaren Pentester, communicatief vaardig.
  • Begrip voor ethiek in bedrijfsvoering en informatiebeveiliging is als een tweede natuur voor je en respecteert deze.
  • Je beschikt – net als wij – de drive om de beste te willen zijn in je vakgebied. 

Voldoe je nog niet aan alle vereisten, maar denk je zelf tóch een goede kandidaat te zijn? Solliciteer gerust met motivatie waarom jij denkt geschikt te zijn voor deze functie. 

 

Dit bieden wij

Vanzelfsprekend uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook een plezierige, informele werksfeer, elke dag een verzorgde lunch en de mogelijkheid om je werkzaamheden flexibel in te delen qua tijd en locatie. Onze voorkeur gaat uit naar een fulltime collega. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en doen er alles aan om hiervoor te zorgen. Bijvoorbeeld door middel van een persoonlijk opleidingsplan. ON2IT is een open en directe organisatie, waarbij kwaliteit voorop staat en altijd gewerkt wordt met de nieuwste technologieën. Leren zit in onze genen en we streven altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat zoeken we ook in jou! Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten:

Bel onze corporate recruiter Syreeta op 06 - 13 13 51 34 of stuur je vraag naar werkenbij@on2it.net.


Ben je enthousiast en wil je direct reageren:

Klik op de button, vul je gegevens in en upload je CV. Wij nemen dan per omgaand contact met je op.

Je CV en motivatie mailen kan ook : werkenbij@on2it.net

 

Wij kijken uit naar je komst! Solliciteer direct!