Sales Cybersecurity

Omschrijving

Cybersecurity is niet meer weg te denken, het is actueel en uitdagend. Wij bieden onze klanten de allerbeste consistente managed security oplossingen en jij vindt het leuk daar het initiatief in te nemen. Jij weet de juiste vragen te stellen en onze relaties bij te staan bij de complexe vraagstelling. Iedere klant heeft zijn eigen beleid en visie, waardoor jouw bijdrage om onze specialistische dienstverlening voor te leggen telkens maatwerk is. Je hebt een winnaarsmentaliteit en je regelt het.


Specifieke taken en verantwoordelijkheden

Jij krijgt de verantwoordelijkheid en de vrijheid om het maximale te bereiken bij bestaande relaties en prospects. Klantgericht als jij bent, zorg je samen met het team, voor je relatie. Je bent de strategisch adviseur voor je relatie op het gebied van cybersecurity. Natuurlijk volledig geholpen door de diensten van ON2IT, van het opstellen van de security roadmap tot en met het management van het gehele security platform.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een bedrijf met Nederlandse oorsprong en internationale ambities om met onze innovatieve diensten een wereldspeler in managed cybersecurity te worden. De stap naar de VS hebben we al gezet. Met onze ambities lopen wij voorop in het beveiligen van onze digitale samenleving en manier van leven. Bij ons heerst een informele en open cultuur en je werkt met collega’s die elkaar elke dag inspireren. Samen bouwen aan een nog mooiere toekomst. 

Vereisten

Specifieke kennis en ervaring:

  • Je hebt een opleiding op HBO/Academisch niveau (of minimaal een vergelijkbaar werk- en denkniveau).
  • Ervaring binnen IT, bijvoorkeur in Cyber Security. 
  • Aantoonbare acquisitie en sales skills.
  • Drive en gretigheid. Je bent een echte teamspeler die niet bang is om de mouwen op te stropen. 
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wat bieden wij jou?

Een geweldige club met gedreven professionals van het hoogste niveau. Ruimte om jezelf te ontwikkelen, door te groeien en de beste te worden in je vak door middel van coaching, training en opleiding. Op kantoor staat iedere middag een uitgebreide en goed verzorgde lunch voor je klaar.


Hoe ziet onze procedure eruit?

Ben je enthousiast? Dan zien we graag je reactie tegemoet.

Heb je vragen over de procedure of heb je geen up to date CV? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Jones, corporate recruiter via +31 (0)6 100 492 95 om de mogelijkheden te bespreken.