Skip to content

Sales Executive

Zaltbommel, Gelderland, NederlandSales

Functieomschrijving

Cybersecurity is niet meer weg te denken, het is actueel en uitdagend. Wij bieden onze klanten de allerbeste consistente managed security oplossingen en jij vindt het leuk daar het initiatief in te nemen. Jij weet onze relaties bij te staan bij de complexe vraagstelling. Iedere klant heeft zijn eigen beleid en visie, waardoor jouw bijdrage om onze specialistische dienstverlening voor te leggen telkens maatwerk is. Je hebt een winnaarsmentaliteit en je regelt het.


Specifieke taken en verantwoordelijkheden

Jij krijgt de verantwoordelijkheid en de vrijheid om het maximale te bereiken bij bestaande relaties en prospects. Klantgericht als jij bent, zorg je samen met het team, voor je relatie. Je bent de strategisch adviseur voor je relatie op het gebied van cybersecurity. Natuurlijk volledig geholpen door de diensten van ON2IT, van het opstellen van de security roadmap tot en met het management van het gehele security platform. 

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Het identificeren en benaderen van potentiële klanten
 • Het opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande klanten
 • Het opstellen en opvolgen van offertes
 • Het behalen van gestelde targets en omzetdoelstellingen


Wie zijn wij?

“Never trust, always verify”. Bij ON2IT Cybersecurity werken we volgens de Zero Trust strategie om onze klanten te helpen bij het voorkomen van inbreuk op de data. Mocht er om wat voor reden dan ook toch een (internationaal) lek zijn, dan garanderen wij onze klanten binnen enkele minuten te kunnen informeren over de oorzaak, welke data er is aangeraakt en of het probleem is opgelost. Alles wat wij doen staat in het teken van de veiligheid van de klant en dit doen we met passie. Wij werken met klanten in onder andere de retail, zorg, finance en overheid.

Wij zijn een ambitieuze wereldspeler in managed cybersecurity in zowel Europa als de Verenigde Staten. Met onze ambitie willen we voorop blijven lopen in Zero Trust, innovatie en oplossingen. We hebben een informele en open cultuur en je werkt met collega’s die elkaar elke dag inspireren. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst.


Vereisten

Specifieke kennis en ervaring:

 • Ervaring binnen IT, bijvoorkeur in Cyber Security. 
 • Aantoonbare acquisitie en sales skills.
 • Je bent een echte teamspeler die niet bang is om de mouwen op te stropen. 
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wat bieden wij jou?

Op kantoor staat iedere middag een uitgebreide en goed verzorgde lunch voor je klaar. Daarnaast krijg je:

 • 24 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen.
 • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding.
 • Mogelijkheden om thuis te werken.
 • Unlimited Learning: onbeperkt toegang tot trainingen en opleidingen.


Hoe ziet onze procedure eruit?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Burgerof, Corporate Recruiter via +31 (0)6 10049295 om de mogelijkheden te bespreken. 


Deze sollicitatieprocedure kent een tweetal gespreksrondes en een assessment. Afrondend bespreken we in een interview de arbeidsvoorwaarden. Het positief afronden van een screening maakt onderdeel uit van je onboarding.


Sales

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wie zijn wij?

ON2IT is een internationaal cybersecurity bedrijf met Nederlandse oorsprong. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren en in 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten over de hele wereld en groeien we door.

Meer dan vijftien jaar ervaring heeft ons geleerd dat de wensen en prioriteiten qua cybersecurity per bedrijf erg verschillen. Daarom kijken wij, samen met onze klanten, naar welke onderdelen van hun cybersecurity de meeste aandacht nodig hebben.

Het ON2IT team bestaat uit gedreven medewerkers die iets willen toevoegen aan hun vak en stuk voor stuk verschil willen maken. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij streven ernaar om de beste te zijn om het gebied van IT-security.

Wij zijn succesvol in wat we doen, wat blijkt uit de groei die wij als organisatie jaar na jaar doormaken. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Ook dit jaar groeien we harder dan ooit tevoren. Kom jij ons team versterken?

Kom je ons team versterken?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Burgerhof, Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.

GA JIJ MET ONS OP REIS IN DE WERELD VAN CYBER SECURITY?

De locatie

Ons kantoor is gevestigd in de provincie Gelderland en direct aan de A2 snelweg en naast Van der Valk Hotel Zaltbommel. Vanaf de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch kun je afslag 17 naar Zaltbommel nemen.

Addres Hogeweg 35 5301 LJ Zaltbommel