Security Officer

Omschrijving

Wat ga je doen

In het kort: Je bent verantwoordelijk voor de IT-beveiliging. 

Je analyseert de organisatie, processen en IT en brengt de bestaande cyber risico’s in kaart. Met die informatie stel je een securityplan op. Dit securityplan stem je af met de stakeholders en na hun goedkeuring ga je, op basis van prioriteiten, alles invoeren. Doel van dit alles? De security naar een hoger niveau tillen. 

Vereisten

Dit ben jij

Je beweegt je gemakkelijk door de organisatie en je verdedigt je prioriteiten en de investeringen die nodig zijn. Ook vind je het leuk om aanspreekpunt te zijn voor de interne organisatie én van onze klanten. 

Wat verwachten we nog meer van je:

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting IT of een vergelijkbare richting. 
  • Meer dan 5 jaar ervaring als Security Officer. 
  • Technische IT infrastructuur kennis, waaronder kennis van Cloud technologieën en principes.
  • Bekend met de standaarden en frameworks op het gebied van informatie beveiliging. Denk hierbij aan de ISO27000, NEN7510 enISAE3402.  Kennis van ISO27001 zou erg goed uitkomen en certificeringen zoals CISSP / CISM zijn ook mooi meegenomen. 
  • Procedurele kennis van informatie beveiliging.

Voldoe je nog niet aan alle vereisten, maar denk je zelf tóch een goede kandidaat te zijn? Solliciteer gerust met motivatie waarom jij denkt geschikt te zijn voor deze functie. 

 

Dit bieden wij

Vanzelfsprekend uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook een plezierige, informele werksfeer, elke dag een verzorgde lunch en de mogelijkheid om je werkzaamheden flexibel in te delen qua tijd en locatie. Onze voorkeur gaat uit naar een fulltime collega. We vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en doen er alles aan om hiervoor te zorgen. Bijvoorbeeld door middel van een persoonlijk opleidingsplan. ON2IT is een open en directe organisatie, waarbij kwaliteit voorop staat en altijd gewerkt wordt met de nieuwste technologieën. Leren zit in onze genen en we streven altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat zoeken we ook in jou! 

 

 

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten:

Bel onze corporate recruiter Syreeta op 06 - 13 13 51 34 of stuur je vraag naar werkenbij@on2it.net.

 

Ben je enthousiast en wil je direct reageren:

Klik op de button, vul je gegevens in en upload je CV. Wij nemen dan per omgaand contact met je op.

Je CV en motivatie mailen kan ook : werkenbij@on2it.net

 

Wij kijken uit naar je komst! Solliciteer direct!