SOC engineer

Omschrijving

Heb jij een hands-on mentaliteit en draagt jouw drang de beste te willen zijn bij aan de verdere groei van ON2IT? Heb jij affiniteit met security en IT? Lees dan verder! 

 

Het team

Als SOC engineer kom je te werken op onze Managed Security Services (MSS) afdeling. Hier werk je met de, door ons ontwikkelde, Managed Security-portal die ons in staat stelt direct te anticiperen op potentiële security issues, waar dan ook ter wereld, 24 uur per dag. Hierbij hebben we als team, wat bestaat uit ervaren (en gezellige) security engineers en security analisten, de verantwoordelijkheid voor het operationeel beheer van onze managed diensten. Met onze doortastendheid en kennis zorgen we ervoor dat de IT-security van de klant in topconditie blijft. We zijn het “securitygeweten” van onze klanten. 24/7. Wij begrijpen dat security niet na 5 uur stopt.


Jouw functie

Primair ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van changes, het uitzoeken en oplossen van (security) incidenten en het beantwoorden van de verschillende klantvragen. 

Bijna dagelijks werk je met next-generation firewalls en de nieuwste netwerkoplossingen. Troubleshooten? Dit geeft je energie en je weet te commnuniceren met klanten en collega's op verschillende niveaus.

Je adviseert je klanten en bent in staat alles helder uit te leggen, ook op een manier waarbij niet-techneuten jou goed kunnen volgen. Je participeert in een storingsdienst met een 24/7 bereikbaarheid. Tot slot ga je incidenteel naar klanten om storingen op te lossen of om andere on-site werkzaamheden te verrichten.

Vereisten

Dit ben jij

Net als ON2IT is het jouw ambitie om de beste te zijn. Je collega’s willen stuk voor stuk iets toevoegen en het verschil maken, jij natuurlijk ook. Klantvriendelijkheid en professionaliteit zitten, net als bij je collega’s, ingebakken in je DNA. Je hebt een ‘can do’ mentaliteit en bent positief ingesteld. De kennis en karaktereigenschappen die je nodig hebt om te kunnen starten in ons MSS-team:

  • Jij wilt leren. Je bent bereid jouw tijd te investeren in het behalen van internationale erkende certificaten en denkt regelmatig na over je eigen ontwikkeling.
  • Je hebt aantoonbare kennis van, en ervaring met switching, routing en firewalling.
  • Je kunt pragmatisch en creatief denken en hebt een uitstekend analytisch vermogen.
  • > whoami (je kunt dus werken met Linux en Windows).
  • Je beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is uitstekend.
  • Je levert structureel meer op dan gevraagd. Jij wilt een 10 zijn, geen 7.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Twijfel je of je voldoet aan bovenstaande punten? Bel of mail ons toch: een kop koffie drinken kan nooit kwaad, en wellicht levert het je een traineeship op! (https://on2it.net/baan-of-carriere/)

 

Ons aanbod

ON2IT is een open en directe organisatie met een inspirerende werkomgeving. Wij stimuleren alle medewerkers zichzelf te blijven ontwikkelen. Leren zit in onze genen en streven altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Met ons buddy-systeem zorgen wij voor persoonlijke begeleiding en zullen onze ervaren medewerkers hun kennis aan jou overdragen.

  • Een prima salaris met een groei op basis van jouw ontwikkeling.
  • Goede reiskostenvergoeding, bereikbaarheidstoeslag, pensioenregeling, persoonlijk opleidingsplan, gezamenlijke lunch, periodieke activiteiten met je team of de hele organisatie, pizzasessies (we blijven toch nerds), enzovoorts.
  • Uitgebreide mogelijkheden om te experimenteren met de nieuwste technologieën.


Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten:

Bel onze corporate recruiter Syreeta op 06 - 13 13 51 34 of stuur je vraag naar werkenbij@on2it.net.


Ben je enthousiast en wil je direct reageren:

Klik op de button, vul je gegevens in en upload je CV. Wij nemen dan per omgaand contact met je op.

Je CV en motivatie mailen kan ook : werkenbij@on2it.net


We are on to it! Jij straks ook? Solliciteer direct!