Skip to content

Stage Online Marketing Cybersecurity

Zaltbommel, Gelderland, NederlandMarketing

Functieomschrijving

CYBERSECURITY SAAI? ECHT NIET, VOORAL DANKZIJ JOU!


Ben jij creatief én technology minded en ben je benieuwd hoe je Cybersecurity een betere uitstraling kunt geven? Dan hebben we een uitdagende en ambitieuze zomerbaan/stageplek voor je bij het Cybersecurity Marketing Team van ON2IT.

Gedurende jouw stage richt jij je op de ondersteuning van de creative marketeer in de ontwikkeling van een beeldtaal voor social media en online advertentiecampagnes (zowel images als video)


Wat ga je doen?

Je speelt een grote rol binnen de uitvoering van de diverse online marketing campagnes van ON2IT. Je werkt hierin nauw samen met de Marketing Manager en de andere marketing teamleden.
 • Je werkt mee in de conceptontwikkeling van social media campagnes, zowel organisch als met SEA.
 • Je speelt een rol in de ontwikkeling van de beeldtaal van deze campagnes, zowel in images als in video
 • Je biedt een aanvulling in de tekstontwikkeling van deze campagnes
 • Je ondersteunt in de planning en rapportages van deze campagnes
 • Natuurlijk is jouw stageopdracht leidend en zorgen we ervoor dat alle noodzakelijke competenties en opdrachten een sturend gegeven binnen deze werkzaamheden zijn
 • Tegelijk ervaar je hoe het is om professioneel te werken binnen de online marketing wereld, binnen een ambitieus team


Wie zijn wij?

“Never trust, always verify”. Bij ON2IT Cybersecurity werken we volgens de Zero Trust strategie om onze klanten te helpen bij het voorkomen van inbreuk op de data. Mocht er om wat voor reden dan ook toch een (internationaal) lek zijn, dan garanderen wij onze klanten binnen enkele minuten te kunnen informeren over de oorzaak, welke data er is aangeraakt en of het probleem is opgelost. Alles wat wij doen staat in het teken van de veiligheid van de klant en dit doen we met passie. Wij werken met klanten in onder andere de retail, zorg, finance en overheid.

Wij zijn een ambitieuze wereldspeler in cybersecurity in zowel Europa als de Verenigde Staten. Met onze ambitie willen we voorop blijven lopen in Zero Trust, innovatie en oplossingen. We hebben een informele en open cultuur en je werkt met collega’s die elkaar elke dag inspireren. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst.


Vereisten

Dit neem jij mee

 • Je bent continu met marketing bezig en vindt het leuk om zowel met beeld, tekst als uitvoering bezig te zijn.
 • Je bent een teamplayer met een kritische en leergierige houding.
 • Je bent ambitieus en resultaatgericht.
 • Creatieve denkvermogen combineer je met een pragmatische doorvertalingen.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.


Startdatum: per direct (of 1 september)


“Het behalen van je stageopdracht is prioriteit. Daarnaast willen we je de mogelijkheid bieden om mee te werken aan onze projecten. Op die manier kun je al tijdens je studie ervaren hoe het is om als online marketeer te werken."


Marketing

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wie zijn wij?

ON2IT is een internationaal cybersecurity bedrijf met Nederlandse oorsprong. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren en in 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten over de hele wereld en groeien we door.

Meer dan vijftien jaar ervaring heeft ons geleerd dat de wensen en prioriteiten qua cybersecurity per bedrijf erg verschillen. Daarom kijken wij, samen met onze klanten, naar welke onderdelen van hun cybersecurity de meeste aandacht nodig hebben.

Het ON2IT team bestaat uit gedreven medewerkers die iets willen toevoegen aan hun vak en stuk voor stuk verschil willen maken. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij streven ernaar om de beste te zijn om het gebied van IT-security.

Wij zijn succesvol in wat we doen, wat blijkt uit de groei die wij als organisatie jaar na jaar doormaken. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Ook dit jaar groeien we harder dan ooit tevoren. Kom jij ons team versterken?

Kom je ons team versterken?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Burgerhof, Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.

GA JIJ MET ONS OP REIS IN DE WERELD VAN CYBER SECURITY?

De locatie

Ons kantoor is gevestigd in de provincie Gelderland en direct aan de A2 snelweg en naast Van der Valk Hotel Zaltbommel. Vanaf de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch kun je afslag 17 naar Zaltbommel nemen.

Addres Hogeweg 35 5301 LJ Zaltbommel