Skip to content

Traineeship Cyber Security

Zaltbommel, Gelderland, NederlandSOC

Functieomschrijving

Wil jij een vliegende start maken van jouw carrière in Cybersecurity? Ieder kwartaal starten wij een cybersecurity traineeship! Do you have what it takes?


De beste cybersecurity, met jou als belangrijke speler!

In ons trainingscenter leiden wij jou op voor een positie in ons bedrijf. Of je nu voorkeur hebt voor het oplossen van cybervraagstukken in ons SOC of als developer aan de slag gaat; je komt via een opleidingstraject van twee jaar in een stroomversnelling en leert dreigingen te identificeren om kwaadwillenden te weren. Wij werken volgens de Zero Trust strategie en John Kindervag, de grondlegger van deze strategie, is jouw directe collega.Onze drijfveer is om de beste security te bieden, wereldwijd. Wij onderscheiden ons door onze cultuur van samenwerken. Onze kennis en bewezen kunde zijn er ook om jou een vliegende start te geven. Als jij ook ON2IT bent, geeft om onze opdrachtgevers en de passie hebt er iets van te maken, zien wij het als onze verplichting van jou iets bijzonders te maken.Vereisten

 • Je hebt een Europees paspoort (voor de screening)

 • Je kunt een verklaring omtrent goed gedrag aanleveren

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

 • Je woont binnen een straal van 45/50 minuten van Zaltbommel (je werkt vanuit kantoor Zaltbommel/ thuis werken niet mogelijk)

 • En natuurlijk interesse in Cybersecurity


Wat bieden we jou:
 • Een volledig betaald traineeship
 • Een vaste baan na het traineeship
 • Meerdere internationaal erkende certificaten
 • Uitdagende opdrachten
 • Begeleiding door specialisten uit de praktijk
 • Een meerjarig doorgroeiplan


Opleiding, ontplooiing en samenwerking

Als je bij ons aan de slag gaat, zal je als eerste gekoppeld worden aan een buddy die jou wegwijs maakt in het bedrijf. Er is een lange inwerkperiode dus je hoeft je geen zorgen te maken over het heel snel moeten beheersen van alle werkzaamheden.

Er vindt regelmatig een kennisoverdracht plaats, waarbij ervaringen en kennis worden gedeeld over verschillende situaties waar jij en je collega’s mee te maken hebben gehad.

Je werkt samen met een internationaal georiënteerd team en met mensen vanuit alle soorten achtergronden. Er is altijd de mogelijkheid om vanuit jouw functie door te groeien naar een andere functie; jouw toekomst is voor ons belangrijk en ook opleidingen worden aangemoedigd en (deels) vergoed."Je ervaart echt dat hier de slimste jongens van de klas werken op het gebied van cybersecurity. ON2IT wilt echt dat iedereen op het SOC een cybersecurity specialist met enorm veel bagage is. Er wordt daarom serieus veel tijd in je geïnvesteerd en je krijgt daarnaast ook een duidelijk groeipad met een hoop mogelijkheden om je te specialiseren."

Nicola, SOC EngineerSOC

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wie zijn wij?

ON2IT is een internationaal cybersecurity bedrijf met Nederlandse oorsprong. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren en in 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten over de hele wereld en groeien we door.

Meer dan vijftien jaar ervaring heeft ons geleerd dat de wensen en prioriteiten qua cybersecurity per bedrijf erg verschillen. Daarom kijken wij, samen met onze klanten, naar welke onderdelen van hun cybersecurity de meeste aandacht nodig hebben.

Het ON2IT team bestaat uit gedreven medewerkers die iets willen toevoegen aan hun vak en stuk voor stuk verschil willen maken. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij streven ernaar om de beste te zijn om het gebied van IT-security.

Wij zijn succesvol in wat we doen, wat blijkt uit de groei die wij als organisatie jaar na jaar doormaken. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Ook dit jaar groeien we harder dan ooit tevoren. Kom jij ons team versterken?

Kom je ons team versterken?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Burgerhof, Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.

GA JIJ MET ONS OP REIS IN DE WERELD VAN CYBER SECURITY?

De locatie

Ons kantoor is gevestigd in de provincie Gelderland en direct aan de A2 snelweg en naast Van der Valk Hotel Zaltbommel. Vanaf de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch kun je afslag 17 naar Zaltbommel nemen.

Addres Hogeweg 35 5301 LJ Zaltbommel