Developer

Omschrijving

In de wereld van vandaag is cybersecurity niet meer weg te denken. Bedrijven moeten voorbereid zijn op alles; ieder moment kan er een bedreigende situatie ontstaan. Jij bouwt en implementeert software zodat wij en onze klanten niet gehackt kunnen worden en deze bedreigende situaties zoveel mogelijk voorkomen worden.


Wat je jouw familie vertelt dat je doet

Ik maak software die ervoor zorgt dat klanten niet gehackt kunnen worden. Cybersecurity. Inderdaad, iets met computers.


Wie zijn wij

Wij zijn een Nederlands bedrijf met ongeveer 80 werknemers en de ambitie om met onze innovatieve diensten een wereldspeler in managed cybersecurity te worden. De stap naar de VS hebben we al gezet. Met onze ambities willen we voorop blijven lopen in het beveiligen van onze digitale samenleving en manier van leven. We hebben een informele en open cultuur en je werkt met collega’s die elkaar elke dag inspireren. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Dit betekent dat wij in 2021 willen groeien naar een bedrijf van ruim 100 collega’s, een grote focus leggen op onze internationale groei en klantverwachtingen willen overstijgen.


Wat je gaat doen

Samen met je collega’s in het team bouw je kleine projecten in containers. Die projecten vormen samen de software oplossing waarop de gehele business van ON2IT draait. De software kan zowel op bare metal (k8s) in Amazon als in Azure draaien. We gebruiken voornamelijk PHP en GO, maar eigenlijk maakt het niet uit welke taal je gebruikt. Zolang het maar werkt en simpel is. Keep it simple, fail fast. En CI/CD is een must, dus geautomatiseerde unit tests. Jouw eigen wijzigingen zet je zelf in productie.

De software is als monolith begonnen, dus af en toe pas je daarin bestaande code aan. Dit is PHP/Symfony2. Je ontwerpt ook mee aan de oplossing, komt met ideeën en discussieert mee zodat we zo min mogelijk tijd verliezen.


Hoe ziet je dag eruit

Vooral code schrijven. We beginnen elke dag met een (remote) stand-up. Als je die dag thuis werkt, heb je de Zoom open staan. In de stand-up bespreken we de voortgang van onze sprint aan de hand van onze sprint-goal. Hiervoor hebben we als team commitment gegeven, dus we gaan er met z’n allen voor. Heb je hulp nodig? Er zijn altijd collega’s om je even verder te helpen.

Afhankelijk van wat we besproken hebben als werkvoorraad in de sprint, werk je aan bugs, feature-requests of nieuwe projecten. Deze zaken leggen we vast in Gitlab.

Eens in de 2 weken sluiten we de sprint af en starten we een nieuwe. Dat doen we met een demo en een team retrospective. Zo worden we als team elke keer een stukje beter.

Vereisten

Dit ben jij

* Je hebt uitstekende kennis van PHP, Go, Java, Python of een vergelijkbare taal.

* Je hebt een afgeronde IT opleiding.

* In jouw code loop je niet het risico op een XSS exploit. Nooit.

* Je weet b.v. wat een Lambda functie is, maar ja, daar heb je Amazon helemaal niet voor nodig.

* Je weet een goede balans te vinden tussen het adresseren van technical debt en features voor de klant.

* Ook al heb je zo je voorkeur, je vindt het leuk om af en toe eens in een andere taal te programmeren.


Wat bieden wij jou?

Een geweldige club met gedreven professionals van het hoogste niveau. Ruimte om jezelf te ontwikkelen, te groeien en de beste te worden in je vak door middel van coaching, training en opleiding. Je krijgt van ons een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, 24 vakantiedagen en een mobiliteitsvergoeding. Op kantoor staat iedere middag een verzorgde lunch voor je klaar en er is goede koffie om je dagen goed te beginnen.


Hoe ziet onze procedure eruit?

Ben je enthousiast? Dan zien wij je reactie graag tegemoet. Onze wervingsprocedure is als volgt:

Wij kijken zo snel mogelijk naar je CV. Zijn we enthousiast over jou, dan nodigen we je graag uit voor een (virtuele) kennismaking met je toekomstig leidinggevende en de Corporate Recruiter.

Zijn we daarna nog steeds enthousiast? Dan nodigen wij je uit om thuis een assessment te maken.

Na het positief afronden van het assessment en een gesprek met HR over je resultaten, willen onze CTO en CEO jou ook graag ontmoeten.

Na afloop doen wij je een mooi aanbod om je van harte welkom te mogen heten bij ON2IT. Het positief afronden van een screening maakt onderdeel uit van je onboarding.


Heb je geen up-to-date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Jones, Corporate Recruiter via +31 (0)6 10049295 om de mogelijkheden te bespreken.