Skip to content

PHP/Go Developer

Zaltbommel, Gelderland, NederlandDevOps

Functieomschrijving

In de wereld van vandaag is cybersecurity niet meer weg te denken uit het alledaagse leven. Bedrijven moeten voorbereid zijn op alles; ieder moment kan er een bedreigende situatie ontstaan. Samen met je collega’s (momenteel 8 developers en testers) in het team bouw je kleine projecten in containers. Die projecten vormen samen de softwareoplossing waarop de gehele business van ON2IT draait. We gebruiken voornamelijk PHP en Go, maar eigenlijk maakt het niet uit welke taal je gebruikt. Zolang het maar werkt en simpel is. Keep it simple, fail fast. En wij stellen forse eisen aan onze eigen kwaliteit, dus we hebben CI en CD volledig ingericht. Code styling wordt automatisch gecheckt en gecorrigeerd, security checks worden uitgevoerd en natuurlijk draaien onze unit tests en functionele tests (Cypress en Codeception) voordat we een uitrol doen. Jouw eigen wijzigingen zet je na een code-review en functionele test zelf in productie.


Wat vertel je anderen dat je doet? 

Ik maak software die ervoor zorgt dat klanten niet gehackt kunnen worden. Cybersecurity ja, iets met computers. Nee, dat betekent niet dat ik je printer kan repareren. 


Hoe gaat jouw werkweek eruit zien?

Uiteraard ga je vooral code schrijven, dat doe je vanuit huis en minimaal 2 dagen vanuit ons kantoor in Zaltbommel. We beginnen elke dag met een (remote) stand-up. Daarin bespreken we de voortgang van het werk. Heb je hulp nodig? Er zijn altijd collega’s om je even verder te helpen. Het werk bestaat uit het oplossen van bugs en implementeren van kleine featurerequests of nieuwe projecten. Deze zaken leggen we allemaal vast in Gitlab. Ergens rond 12 uur lunchen we met z’n allen (tenzij je thuis werkt natuurlijk) in onze gezellige kantine. Alles is geheel verzorgd, we vragen je alleen om na afloop even je bord in de vaatwasser te zetten. Elke 2 weken hebben we een algemene team-meeting en vervolgens doen we als team een retrospective, zo worden we elke keer een stukje beter. 


Vereisten

Ben jij dit?

• Je hebt uitstekende kennis van PHP, Go, Java, Python of een vergelijkbare taal.

• Je hebt een afgeronde IT opleiding of je hebt aantoonbaar HBO-werk- en denkniveau.

• Je bent slimmer dan de meeste mensen.

• In jouw code loop je niet het risico op een XSS exploit. Nooit.


Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende, uitdagende en inspirerende werkomgeving
  • Laptop
  • 24 vakantiedagen
  • Pensioenregeling
  • Een mobiliteitsvergoeding
  • Mogelijkheden om thuis te werken
  • Dagelijks een goed verzorgde lunch

ON2IT bestaat uit een geweldige club van gedreven professionals van het hoogste niveau. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, te groeien en de beste te worden in je vak door middel van coaching, training en opleiding.


Peter van der Leek, manager Development, legt je graag uit waar zijn team zich mee bezighoudt: https://www.youtube.com/watch?v=rvk9pIV2uEkDevOps

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wie zijn wij?

ON2IT is een internationaal cybersecurity bedrijf met Nederlandse oorsprong. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren en in 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten over de hele wereld en groeien we door.

Meer dan vijftien jaar ervaring heeft ons geleerd dat de wensen en prioriteiten qua cybersecurity per bedrijf erg verschillen. Daarom kijken wij, samen met onze klanten, naar welke onderdelen van hun cybersecurity de meeste aandacht nodig hebben.

Het ON2IT team bestaat uit gedreven medewerkers die iets willen toevoegen aan hun vak en stuk voor stuk verschil willen maken. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij streven ernaar om de beste te zijn om het gebied van IT-security.

Wij zijn succesvol in wat we doen, wat blijkt uit de groei die wij als organisatie jaar na jaar doormaken. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Ook dit jaar groeien we harder dan ooit tevoren. Kom jij ons team versterken?

Kom je ons team versterken?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Burgerhof, Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.

GA JIJ MET ONS OP REIS IN DE WERELD VAN CYBER SECURITY?

De locatie

Ons kantoor is gevestigd in de provincie Gelderland en direct aan de A2 snelweg en naast Van der Valk Hotel Zaltbommel. Vanaf de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch kun je afslag 17 naar Zaltbommel nemen.

Addres Hogeweg 35 5301 LJ Zaltbommel