Security Engineer SOC

Omschrijving

Ben je klaar voor een echte uitdaging en ga jij ervoor zorgen dat de data van onze klanten goed beveiligd is? Als Security Engineer los je graag complexe issues op, ben je enthousiast over cyber security en wil je jezelf graag verder ontwikkelen.


Wat ga je doen?

Als Security Engineer werk je in het SOC (Security Operations Center) en op een ultra moderne werkplek. Je dagen zijn dynamisch en wisselen zich af in het oplossen van complexe netwerk problemen tot het volledig segmenteren van het netwerk van de klant. Altijd met een focus op security en je mag al je energie en expertise gebruiken in dit proces. Door jouw kennis van IT en infrastructuur lukt het jou om, ongeacht het product, het probleem aan te pakken. Je verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

 • Het oplossen van security problemen in routering en netwerken;
 • Werken met protocollen zoals SSH, SSL, HTTPS, SMTP en DHCP;
 • Deelnemen aan projecten en samenwerken met collega’s van andere afdelingen;
 • Het analyseren van afwijkingen en potentiële bedreigingen;
 • Het adviseren van klanten en collega’s.


Wie zijn wij?

Wij zijn een internationaal bedrijf met een Nederlandse oorsprong. Met ongeveer 90 werknemers hebben wij de ambitie om met onze innovatieve diensten een wereldspeler in managed cybersecurity te worden. De stap naar de VS hebben we al gezet. Met onze ambities willen we voorop blijven lopen in het beveiligen van onze digitale samenleving en manier van leven. We hebben een informele en open cultuur en je werkt met collega’s die elkaar elke dag inspireren. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Wij hebben een grote focus op onze internationale groei en klantverwachtingen willen wij overstijgen.


Vereisten

Wie ben jij?

Je bent ontzettend enthousiast over IT en technologie en hebt een grote affiniteit met cyber security. Jij houdt van een uitdaging en je vind het geen probleem om buiten je comfort zone te treden. Je kan niet wachten om jezelf te ontwikkelen met (senior) collega’s die jou assisteren in jouw groeipad. Je bent bereid om trainingen te volgen en je bent geïnteresseerd in datalekken en analyses. Verder neem jij mee naar ON2IT:

 • Afgeronde studie in de richting van Informatie Technologie of Cyber Security;
 • Bekendheid met VPN en DMZ;
 • Kennis van veelgebruikte systemen zoals Windows, Mac en Linux;
 • Kennis van netwerken: routers, switches en firewalls (CCNA);
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en werk-niveau Engels.


Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen. Jouw senior collega’s staan ook altijd voor je klaar om jou te inspireren en jou te begeleiden in je leerproces. Op kantoor staat iedere middag een uitgebreide en goed verzorgde lunch voor je klaar en we hebben heerlijke koffie.


Hoe ziet onze procedure eruit?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken.

Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Burgerhof, Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.