Skip to content

Security Engineer SOC

Zaltbommel, Gelderland, NederlandSOC

Functieomschrijving

Ben je klaar voor een echte uitdaging: ervoor zorgen dat de data van onze klanten goed beveiligd is en blijft? Als Security Engineer los je graag complexe issues op, ben je enthousiast over cybersecurity en wil je jezelf graag verder ontwikkelen.


Wat ga je doen?

Je werkt in een uitdagende internationale omgeving op een ultramoderne werkplek in het SOC (Security Operations Center). Je dagen zijn dynamisch en wisselen zich af in het oplossen van complexe netwerk problemen tot het volledig segmenteren van het netwerk van de klant. Altijd met een focus op security en je mag al je energie en expertise gebruiken in dit proces. Door jouw kennis van IT en infrastructuur lukt het jou om, ongeacht de vraag, het probleem aan te pakken. Je verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

 • Het oplossen van security problemen in routering en netwerken
 • Werken met protocollen zoals SSH, SSL, HTTPS, SMTP en DHCP
 • Deelnemen aan projecten en samenwerken met collega’s van andere afdelingen
 • Het analyseren van afwijkingen en potentiële bedreigingen
 • Het adviseren van klanten en collega’s


Vereisten

Wie ben jij?

Je bent ontzettend enthousiast over IT en technologie en hebt een grote affiniteit met cyber security. Jij houdt van een uitdaging en je vind het geen probleem om buiten je comfort zone te treden. Je kan niet wachten om jezelf te ontwikkelen met (ervaren) collega’s die jou assisteren in jouw groeipad. Je bent bereid om trainingen te volgen en je bent geïnteresseerd in datalekken en analyses. Verder neem jij mee naar ON2IT:

 • Bekendheid met VPN en DMZ
 • Kennis van veelgebruikte systemen zoals Windows, Mac en Linux
 • Kennis van netwerken: routers, switches en firewalls (CCNA)
 • Bereidheid om diverse gerelateerde certificaten te behalen
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engels taal
 • Hybride werken is niet mogelijk, je woont in de omgeving van Zaltbommel (max 45min)


Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou volop de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen. Op kantoor staat iedere middag een uitgebreide en goed verzorgde lunch voor je klaar. Daarnaast krijg je:

 • 24 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen.
 • Mobiliteitsvergoeding.
 • Mogelijkheden om thuis te werken.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Unlimited Learning: onbeperkt toegang tot trainingen en opleidingen.SOC

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wie zijn wij?

ON2IT is een internationaal cybersecurity bedrijf met Nederlandse oorsprong. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren en in 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten over de hele wereld en groeien we door.

Meer dan vijftien jaar ervaring heeft ons geleerd dat de wensen en prioriteiten qua cybersecurity per bedrijf erg verschillen. Daarom kijken wij, samen met onze klanten, naar welke onderdelen van hun cybersecurity de meeste aandacht nodig hebben.

Het ON2IT team bestaat uit gedreven medewerkers die iets willen toevoegen aan hun vak en stuk voor stuk verschil willen maken. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij streven ernaar om de beste te zijn om het gebied van IT-security.

Wij zijn succesvol in wat we doen, wat blijkt uit de groei die wij als organisatie jaar na jaar doormaken. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Ook dit jaar groeien we harder dan ooit tevoren. Kom jij ons team versterken?

Kom je ons team versterken?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Tamara Burgerhof, Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.

GA JIJ MET ONS OP REIS IN DE WERELD VAN CYBER SECURITY?

De locatie

Ons kantoor is gevestigd in de provincie Gelderland en direct aan de A2 snelweg en naast Van der Valk Hotel Zaltbommel. Vanaf de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch kun je afslag 17 naar Zaltbommel nemen.

Addres Hogeweg 35 5301 LJ Zaltbommel