Overslaan naar content

Stage grafisch ontwerper

Op locatie, Hybride
  • Zaltbommel, Gelderland, Nederland
Marketing

Functieomschrijving

Ben jij die creatieve en visuele storyteller die vindt dat de wereld van IT wel wat creativiteit kan gebruiken? Dan hebben wij een plek voor jou!


Wat ga je doen?

Bij ON2IT streven we naar innovatie. Jij, met je creatieve inslag en continue zoek naar nieuwe technieken wil onze positionering in Cybersecurity een frisse uitstraling geven. Tijdens je stage maak je deel uit van ons marketingteam met een focus op beeldontwikkeling. Jij wordt onze go-to persoon voor het creëren van visuele concepten voor onze diverse marketingmaterialen: van websites en social media tot online campagnes en diverse projecten. Je pakt zowel beeld als video projecten met beide handen aan.


Als stagiair(e) in grafisch ontwerp krijg je de kans om directe ervaring op te doen met de nieuwste tools en technologieën in het vakgebied. Je wordt betrokken bij het realiseren van vooruitstrevende ontwerpprojecten.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

  • Je studeert of hebt ervaring met grafisch ontwerp, multimedia, of een gerelateerd veld, en bent minimaal 3e jaars.
  • Je hebt een passie voor design en nieuwe technologieën.
  • Je bent proactief en gedreven om te blijven leren en jezelf te verbeteren.
  • Je bent nieuwsgierig naar het verkennen en toepassen van nieuwe methodes in het ontwerpproces.
  • Je bent in staat om marketingideeën praktisch en creatief te implementeren.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend.
  • Je bent een teamspeler die kritisch en leergierig te werk gaat.

Wat bieden we jou?

Bij ON2IT geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling, ongeacht je ervaringsniveau. Wij bieden constante training en support om jou te helpen de beste te worden in je vakgebied. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en eigen verantwoordelijkheden te nemen. Je werkt zij aan zij met top professionals in de branche.


Interesse om ons team te versterken en bij te dragen aan het vormgeven van onze visuele identiteit, die onze wereldwijde marktpositie zal versterken? We verwelkomen je graag in ons midden! Zie jij jezelf al als onze volgende grafisch vormgever stagiair(e)?

Op locatie, Hybride
Marketing

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wie zijn wij?

ON2IT is een internationaal cybersecurity bedrijf met Nederlandse oorsprong. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren en in 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten over de hele wereld en groeien we door.

Meer dan vijftien jaar ervaring heeft ons geleerd dat de wensen en prioriteiten qua cybersecurity per bedrijf erg verschillen. Daarom kijken wij, samen met onze klanten, naar welke onderdelen van hun cybersecurity de meeste aandacht nodig hebben.

Het ON2IT team bestaat uit gedreven medewerkers die iets willen toevoegen aan hun vak en stuk voor stuk verschil willen maken. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij streven ernaar om de beste te zijn om het gebied van IT-security.

Wij zijn succesvol in wat we doen, wat blijkt uit de groei die wij als organisatie jaar na jaar doormaken. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Ook dit jaar groeien we harder dan ooit tevoren. Kom jij ons team versterken?

Kom je ons team versterken?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.

GA JIJ MET ONS OP REIS IN DE WERELD VAN CYBER SECURITY?

De locatie

Ons kantoor is gevestigd in de provincie Gelderland en direct aan de A2 snelweg en naast Van der Valk Hotel Zaltbommel. Vanaf de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch kun je afslag 17 naar Zaltbommel nemen.

Addres Hogeweg 35 5301 LJ Zaltbommel