Overslaan naar content

Inside Sales

Op locatie, Hybride
  • Zaltbommel, Noord-Brabant, Nederland
Sales

Functieomschrijving

Wil jij ons Inside Sales Team versterken?

Sluit je aan bij de voorhoede van cybersecurity bij ON2IT, een dynamische kracht in de cybersecuritybranche. We zijn gepassioneerd over het beschermen van bedrijven en individuen tegen evoluerende cyberdreigingen, waarbij we innovatieve oplossingen pionieren om het digitale landschap te beveiligen: preventie voorop!

Heb jij een passie voor het vinden van de perfecte oplossing voor klanten en ben je klaar om een sleutelrol te spelen in het dynamische speelveld van cybersecurity? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons gedreven Inside Sales Team bij ON2IT.


Wat ga je doen als onze Inside Sales Held/Heldin?

Je wordt de spil tussen klantvragen en de juiste oplossingen. Samen met onze sales managers bedien je zowel de publieke sector (denk aan ziekenhuizen en gemeentes) als commerciële bedrijven. Samen smeden jullie plannen om nieuwe bedrijven te benaderen, of het nu gaat om koude acquisitie, warme leads of bestaande klanten. Geen dag is hetzelfde!


Jij bent het gezicht van ons bedrijf voor onze klanten en haalt energie uit het onderhouden van dagelijkse contacten. Met jouw frisse ideeën en initiatief weet je de verwachtingen van klanten te overtreffen, en dat samen met je collega's.


Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en verwerken van offertes, relatiebeheer en het vernieuwen van contracten. Daarbij zorg je ervoor dat onze sales managers op de hoogte zijn van jouw werkzaamheden en je proactief informatie ophaalt die nodig is. Bovendien verwachten we dat je jezelf verdiept in cybersecurity, zodat je op whiteboard-niveau kunt uitleggen wat we doen.


Maar dat is nog niet alles! Samen met ons wil je groeien en jezelf blijven ontwikkelen. In samenwerking met onze marketingafdeling bereid je acties en evenementen voor en zorg je ervoor dat onze sales managers goed voorbereid op pad gaan voor klantafspraken. Je staat klaar om mensen te helpen en klantvragen met enthousiasme te beantwoorden.

Vereisten

Over jou

Je hebt al ervaring in Inside Sales, of je nu een junior of medior bent. Je bent een kei in het organiseren van je werk en het naleven van strakke deadlines. Natuurlijk heb je affiniteit met IT of cybersecurity. Je bent gedreven om de beste te worden en staat altijd open om te blijven leren en je ergens in vast te bijten.


Je administratie is altijd op orde! Je bent communicatief sterk, nauwkeurig en je weet altijd het overzicht te bewaren in de dynamische omgeving van ON2IT. Zowel schriftelijk als mondeling ben je een kracht in zowel Nederlands als Engels. Jouw werk- en denkniveau is op HBO-niveau.


Over ons

Onze Salesafdeling is een leuke enthousiaste groep en we hebben een mooie diverse klanten portfolio. Dit vraagt om eigenschappen zoals snel schakelen en creativiteit. Wees voorbereid op een dynamische en uitdagende omgeving!


“Never trust, always verify”. Bij ON2IT Cybersecurity werken we volgens de Zero Trust strategie om onze klanten te helpen bij het voorkomen van inbreuk op de data. Mocht er om wat voor reden dan ook toch een (internationaal) lek zijn, dan garanderen wij onze klanten binnen enkele minuten te kunnen informeren over de oorzaak, welke data er is aangeraakt en of het probleem is opgelost. Alles wat wij doen staat in het teken van de veiligheid van de klant en dit doen we met passie. Wij werken met klanten in onder andere de retail, zorg, finance en overheid.


Wij zijn een ambitieuze wereldspeler in cybersecurity in zowel Europa als Noord-Amerika. Met onze ambitie lopen we voorop in Zero Trust, innovatie en oplossingen. We hebben een informele en open cultuur en je werkt met collega’s die elkaar elke dag inspireren. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst.


Wij bieden een uitdagende functie (32-40 uur) bij de beste cybersecurity organisatie van Nederland. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en dus vertrouwen, waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt bij de invulling van jouw werk.


Jij krijgt volop de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen. Op kantoor staat iedere middag een uitgebreide en goed verzorgde lunch voor je klaar. Daarnaast krijg je:

  • 24 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen.
  • Mobiliteitsvergoeding.
  • Mogelijkheden om thuis te werken (1 of 2 dagen in de week).
  • Een goede pensioenregeling.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Unlimited Learning: onbeperkt toegang tot trainingen en opleidingen.

Ben je klaar om je carrière naar nieuwe hoogtes te brengen in een stimulerende en innovatieve omgeving? Je stempel te drukken in de cybersecurity wereld?

Bel of stuur een WhatsAppje naar Sharon Kuling, corporate recruiter, via +31 (0)6 10 04 92 95.

Wil je meer weten over de functie en de afdeling? Dan mag je ook altijd bellen naar je toekomstige manager, Maurice Schiffer via +31 (0)6 53 37 29 89.

We kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons team van cybersecurity-helden!

Op locatie, Hybride
Sales

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wie zijn wij?

ON2IT is een internationaal cybersecurity bedrijf met Nederlandse oorsprong. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren en in 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten over de hele wereld en groeien we door.

Meer dan vijftien jaar ervaring heeft ons geleerd dat de wensen en prioriteiten qua cybersecurity per bedrijf erg verschillen. Daarom kijken wij, samen met onze klanten, naar welke onderdelen van hun cybersecurity de meeste aandacht nodig hebben.

Het ON2IT team bestaat uit gedreven medewerkers die iets willen toevoegen aan hun vak en stuk voor stuk verschil willen maken. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij streven ernaar om de beste te zijn om het gebied van IT-security.

Wij zijn succesvol in wat we doen, wat blijkt uit de groei die wij als organisatie jaar na jaar doormaken. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Ook dit jaar groeien we harder dan ooit tevoren. Kom jij ons team versterken?

Kom je ons team versterken?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.

GA JIJ MET ONS OP REIS IN DE WERELD VAN CYBER SECURITY?

De locatie

Ons kantoor is gevestigd in de provincie Gelderland en direct aan de A2 snelweg en naast Van der Valk Hotel Zaltbommel. Vanaf de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch kun je afslag 17 naar Zaltbommel nemen.

Addres Hogeweg 35 5301 LJ Zaltbommel