Overslaan naar content

Traineeship Cybersecurity

Op locatie
 • Zaltbommel, Gelderland, Nederland
SOC

Functieomschrijving

Ben jij een digitaal talent dat niet kan wachten om verder te groeien in de online wereld? Word jij enthousiast van een duik in de steeds veranderende wereld van cybersecurity? Dan is onze Fast Track jou op het lijf geschreven!


De Fast Track Cybersecurity bestaat uit een intensief trainingsprogramma van 7 maanden. We leiden je op tot een cybersecurity expert door middel van hands-on trainingen en begeleiding van experts in hun vakgebied. Je leert hoe je bedreigingen herkent en hoe je bedrijven hier tegen beschermt.


Wij werken volgens de Zero Trust strategie, bedacht door grondlegger John Kindervag. Onze drijfveer is om de beste security te bieden, wereldwijd. Wij onderscheiden ons door onze cultuur van samenwerken. Onze kennis en bewezen kunde zijn er ook om jou een vliegende start te geven.


Onze drijfveer is om de beste security te bieden, wereldwijd. Wij onderscheiden ons door onze cultuur van samenwerken. Onze kennis en bewezen kunde zijn er ook om jou een vliegende start te geven. Als jij ook ON2IT bent, geeft om onze opdrachtgevers en de passie hebt er iets van te maken, zien wij het als onze verplichting van jou iets bijzonders te maken.Het opleidingstraject


AAN DE SLAG

Je maakt in de eerste periode kennis met alle disciplines binnen ON2IT. Je volgt onze introductiecursus over Zero Trust, de ON2IT Onboarding Course, en neemt deel aan introductiesessies met al onze afdelingen.

Daarnaast stel je samen met je manager een persoonlijk ontwikkelplan op voor de komende maanden. Deze eerste fase eindigt met een evaluatie.


ONTWIKKEL JE SOC VAARDIGHEDEN

Nu gaan we verder met de ontwikkeling van je SOC analist vaardigheden. Op basis van je persoonlijke ontwikkelplan werk je aan het behalen van certificaten op het gebied van networking, endpoint, incident response en de cloud.

Ondertussen doe je praktijkervaring op in het SOC en leer je van je collega’s.


VERDERE GROEI & SPECIALISATIE

De wereld van cybersecurity verandert snel. Dat betekent dat al onze medewerkers continue trainingen blijven volgen en jij dus ook de mogelijkheid krijgt om diverse trainingen te volgen.

Nu je basis SOC vaardigheden helemaal in orde zijn, groei je uiteraard gewoon door! Wat zijn jouw ambities? Welke vaardigheden wil je verder ontwikkelen?

Vereisten

We zijn op zoek naar talent met een passie voor cybersecurity dat graag wil nieuwe skills will leren. Daarnaast neem je het volgende mee:

 • CCNA certificering (mocht je deze nog niet hebben dan kunnen wij je hierin ondersteunen)

 • Je hebt een Europees paspoort (voor de screening)

 • Je kunt een verklaring omtrent goed gedrag aanleveren

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto

 • Je woont binnen een straal van 45/50 minuten van Zaltbommel

 • Je staat open voor het werken in shifts


Wat bieden we jou:
 • Een mooi salaris vanaf je eerste dag
 • Meerdere internationaal erkende certificaten
 • Uitdagende en diverse opdrachten
 • Begeleiding door senior specialisten
 • Een meerjarig persoonlijk ontwikkelplan
 • Uitzicht op een vast contract
Op locatie
SOC

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wie zijn wij?

ON2IT is een internationaal cybersecurity bedrijf met Nederlandse oorsprong. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren en in 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten over de hele wereld en groeien we door.

Meer dan vijftien jaar ervaring heeft ons geleerd dat de wensen en prioriteiten qua cybersecurity per bedrijf erg verschillen. Daarom kijken wij, samen met onze klanten, naar welke onderdelen van hun cybersecurity de meeste aandacht nodig hebben.

Het ON2IT team bestaat uit gedreven medewerkers die iets willen toevoegen aan hun vak en stuk voor stuk verschil willen maken. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij streven ernaar om de beste te zijn om het gebied van IT-security.

Wij zijn succesvol in wat we doen, wat blijkt uit de groei die wij als organisatie jaar na jaar doormaken. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Ook dit jaar groeien we harder dan ooit tevoren. Kom jij ons team versterken?

Kom je ons team versterken?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.

GA JIJ MET ONS OP REIS IN DE WERELD VAN CYBER SECURITY?

De locatie

Ons kantoor is gevestigd in de provincie Gelderland en direct aan de A2 snelweg en naast Van der Valk Hotel Zaltbommel. Vanaf de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch kun je afslag 17 naar Zaltbommel nemen.

Addres Hogeweg 35 5301 LJ Zaltbommel