Overslaan naar content

Project Manager

Op locatie, Hybride
  • Zaltbommel, Noord-Brabant, Nederland
Customer Service Success

Functieomschrijving

Jij als Project Manager voor onze Customer Services Success afdeling (CSS) pakt de projecten op van onze klanten. Je bent project eigenaar, start hiermee het project op en zorgt voor een goed verloop. Je werkt samen met je Service Delivery Manager collega’s om de problemen op te lossen bij de klanten.


Wat jij gaat doen als onze Project Manager

Voor onze Customer Services Success afdeling (CSS) ben jij als Project Manager verantwoordelijk voor verschillende projecten van verschillende klanten. Denk hierbij aan het opstellen van het projectplan, de planning, het aansturen én monitoren van het team. Je onderhoudt contacten met je team en de klanten om een goede afronding van het project en een hoge klanttevredenheid te verzekeren. Je zal met je klant de projectdoelstellingen af stemmen. Jij zorgt voor een goed verloop op alle gebieden van de QLTC.

Vereisten

Over jou

Jij hebt minimaal 4 jaar ervaring als Project Manager en bent hierdoor bekend met de PM processen, strategieën en methodes. Het liefst heb je deze werkervaring opgedaan in de cybersecurity, IT of in netwerken. Heb je dat niet? Dan moet je op zijn minst intrinsiek gemotiveerd zijn om het cybersecurity vak te leren.

Je bent gewend om problemen snel te overzien en kan ze goed bijsturen. Jouw organisatorische sterke kant helpt met het overzicht te bewaren en de rust te brengen richting de klant. Je kan goed communiceren met de klant en met het team.

Gezien wij een bedrijf zijn met internationale klanten, is het belangrijk dat je zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal vaardig bent. Je hebt HBO of WO denk- en werkniveau. Als jij in het bezit bent van een CISSP of CISM certificaat, is dat een pre.


Over ons

Onze CSS afdeling is een relatief klein team, maar met grote impact. Dit vraagt om eigenschappen zoals kunnen doorpakken, overzicht kunnen bewaren en goed zijn in het beheer van je relaties -met collega’s én klanten. Wees voorbereid op een dynamische en uitdagende omgeving!

“Never trust, always verify”. Bij ON2IT Cybersecurity werken we volgens de Zero Trust strategie om onze klanten te helpen bij het voorkomen van inbreuk op de data. Mocht er om wat voor reden dan ook toch een (internationaal) lek zijn, dan garanderen wij onze klanten binnen enkele minuten te kunnen informeren over de oorzaak, welke data er is aangeraakt en of het probleem is opgelost. Alles wat wij doen staat in het teken van de veiligheid van de klant en dit doen we met passie. Wij werken met klanten in onder andere de retail, zorg, finance en overheid.


Wij zijn een ambitieuze wereldspeler in cybersecurity in zowel Europa als Noord-Amerika. Met onze ambitie lopen we voorop in Zero Trust, innovatie en oplossingen. We hebben een informele en open cultuur en je werkt met collega’s die elkaar elke dag inspireren. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst.


Wij bieden een uitdagende functie (32-40 uur) bij de beste cybersecurity organisatie van Nederland. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en dus vertrouwen, waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt bij de invulling van jouw werk. Jij krijgt volop de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen. Op kantoor staat iedere middag een uitgebreide en goed verzorgde lunch voor je klaar. Daarnaast krijg je:

  • 24 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen.
  • Mobiliteitsvergoeding.
  • Mogelijkheden om thuis te werken (1 of 2 dagen in de week).
  • Een goede pensioenregeling.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Unlimited Learning: onbeperkt toegang tot trainingen en opleidingen.


Heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Sharon Kuling, corporate recruiter, via +31 (0)6 10 04 92 95.

Wil je meer weten over de functie en de afdeling? Dan mag je ook altijd bellen naar je toekomstige manager, Mariska Kossakowski via +31 (0)6 43 63 02 82.

Op locatie, Hybride
Customer Service Success

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wie zijn wij?

ON2IT is een internationaal cybersecurity bedrijf met Nederlandse oorsprong. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren en in 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten over de hele wereld en groeien we door.

Meer dan vijftien jaar ervaring heeft ons geleerd dat de wensen en prioriteiten qua cybersecurity per bedrijf erg verschillen. Daarom kijken wij, samen met onze klanten, naar welke onderdelen van hun cybersecurity de meeste aandacht nodig hebben.

Het ON2IT team bestaat uit gedreven medewerkers die iets willen toevoegen aan hun vak en stuk voor stuk verschil willen maken. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij streven ernaar om de beste te zijn om het gebied van IT-security.

Wij zijn succesvol in wat we doen, wat blijkt uit de groei die wij als organisatie jaar na jaar doormaken. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Ook dit jaar groeien we harder dan ooit tevoren. Kom jij ons team versterken?

Kom je ons team versterken?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.

GA JIJ MET ONS OP REIS IN DE WERELD VAN CYBER SECURITY?

De locatie

Ons kantoor is gevestigd in de provincie Gelderland en direct aan de A2 snelweg en naast Van der Valk Hotel Zaltbommel. Vanaf de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch kun je afslag 17 naar Zaltbommel nemen.

Addres Hogeweg 35 5301 LJ Zaltbommel