Overslaan naar content

Service Delivery Manager

Op locatie, Hybride
  • Zaltbommel, Noord-Brabant, Nederland
Customer Service Success

Functieomschrijving

Ben jij diegene naar wie iedereen kijkt als er een escalatie is? Jij als onze Service Delivery Manager (SDM) lost de problemen op! Maar alleen opduiken als er nood aan de man is, is niks voor jou. Jij wil bouwen aan een relatie met je klanten. Ja, jou hebben wij nodig, en jij kan je ei helemaal kwijt bij ons!


Wat jij gaat doen als onze Service Delivery Manager

Voor onze Customer Services Success afdeling (CSS) ben jij als Service Delivery Manager de primaire schakel tussen de klant en onze cybersecurity dienstverlening. Niet alleen ben jij de primaire schakel, jij bent de verbinder die de klant aanvoelt. Jij zorgt ervoor dat de klant zich bewuster wordt van hun security gedrag. Je denkt mee met de klant over het verhogen van hun cyber weerbaarheid en verzorgt ze van passend advies op alle niveaus van de cybersecurity. De klant weet wat ze aan jou hebben en voelen zich geholpen door je. Jij lost samen met de klant de voorliggende issues en vraagstukken op.

Tevens hoort het adviseren van de klant hier bij met als doel de geleverde diensten te optimaliseren. Jij bent proactief in de problemen bij de klanten te onderzoeken en op te lossen. Jij bent dus verantwoordelijk voor het analyseren en evalueren van de geïmplementeerde infrastructuur ten behoeve van het optimaliseren van de geleverde 24/7 diensten vanuit het Security Operations Centre (SOC). Je bent met regelmaat bij de klanten te vinden.

Vereisten

Over jou

Gezien wij een bedrijf zijn met internationale klanten, is het belangrijk dat je zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal vaardig bent. Je hebt HBO of WO denk- en werkniveau. Als jij in het bezit bent van een CISSP of CISM certificaat, dan is dat ideaal.

Uiteraard door jouw werkervaring in de cybersecurity, IT of klantenservice, ben je gewend om alle balletjes hoog te houden. Je bent dus organisatorisch sterk, kan het overzicht bewaren en de rust brengen richting de klant. Verder ben jij klantgericht en dienstverlenend. Je voelt je verantwoordelijk voor de klant en neemt die verantwoordelijkheid! Hierin pak je problemen proactief op en jij kan de-escaleren. Als het even kan, zie jij het aankomen en tackel je het van tevoren. Jij pakt door.


Over ons

Onze CSS afdeling is een relatief klein team, maar met grote impact. Dit vraagt om eigenschappen zoals kunnen doorpakken, overzicht kunnen bewaren en goed zijn in het beheer van je relaties -met collega’s én klanten. Wees voorbereid op een dynamische en uitdagende omgeving!

“Never trust, always verify”. Bij ON2IT Cybersecurity werken we volgens de Zero Trust strategie om onze klanten te helpen bij het voorkomen van inbreuk op de data. Mocht er om wat voor reden dan ook toch een (internationaal) lek zijn, dan garanderen wij onze klanten binnen enkele minuten te kunnen informeren over de oorzaak, welke data er is aangeraakt en of het probleem is opgelost. Alles wat wij doen staat in het teken van de veiligheid van de klant en dit doen we met passie. Wij werken met klanten in onder andere de retail, zorg, finance en overheid.

Wij zijn een ambitieuze wereldspeler in cybersecurity in zowel Europa als Noord-Amerika. Met onze ambitie lopen we voorop in Zero Trust, innovatie en oplossingen. We hebben een informele en open cultuur en je werkt met collega’s die elkaar elke dag inspireren. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst.

Wij bieden een uitdagende functie (32-40 uur) bij de beste cybersecurity organisatie van Nederland. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en dus vertrouwen, waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt bij de invulling van jouw werk.

Jij krijgt volop de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen. Op kantoor staat iedere middag een uitgebreide en goed verzorgde lunch voor je klaar. Daarnaast krijg je:

  • 24 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen.
  • Mobiliteitsvergoeding.
  • Mogelijkheden om thuis te werken (1 of 2 dagen in de week).
  • Een goede pensioenregeling.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Unlimited Learning: onbeperkt toegang tot trainingen en opleidingen.


Heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Sharon Kuling, corporate recruiter, via +31 (0)6 10 04 92 95.

Wil je meer weten over de functie en de afdeling? Dan mag je ook altijd bellen naar je toekomstige manager, Mariska Kossakowski via +31 (0)6 43 63 02 82.

Op locatie, Hybride
Customer Service Success

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wie zijn wij?

ON2IT is een internationaal cybersecurity bedrijf met Nederlandse oorsprong. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren en in 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten over de hele wereld en groeien we door.

Meer dan vijftien jaar ervaring heeft ons geleerd dat de wensen en prioriteiten qua cybersecurity per bedrijf erg verschillen. Daarom kijken wij, samen met onze klanten, naar welke onderdelen van hun cybersecurity de meeste aandacht nodig hebben.

Het ON2IT team bestaat uit gedreven medewerkers die iets willen toevoegen aan hun vak en stuk voor stuk verschil willen maken. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij streven ernaar om de beste te zijn om het gebied van IT-security.

Wij zijn succesvol in wat we doen, wat blijkt uit de groei die wij als organisatie jaar na jaar doormaken. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Ook dit jaar groeien we harder dan ooit tevoren. Kom jij ons team versterken?

Kom je ons team versterken?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.

GA JIJ MET ONS OP REIS IN DE WERELD VAN CYBER SECURITY?

De locatie

Ons kantoor is gevestigd in de provincie Gelderland en direct aan de A2 snelweg en naast Van der Valk Hotel Zaltbommel. Vanaf de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch kun je afslag 17 naar Zaltbommel nemen.

Addres Hogeweg 35 5301 LJ Zaltbommel