Overslaan naar content

Traineeship Sales Cybersecurity

Op locatie
 • Zaltbommel, Noord-Brabant, Nederland
Sales

Functieomschrijving

Zoek jij een mogelijkheid om je carrière een kickstart te geven? Dan is een traineeship Inside Sales bij ON2IT een geweldige kans voor jou!


Door het volgen van het traineeship ontwikkel je kennis van sales-processen, waaronder prospecting, acquisitie, follow-up en klantenbinding. Je wordt getraind in het aanboren van nieuwe markten, het identificeren van klantbehoeften en het ontwikkelen van commerciële strategieën. Je leert nieuwe skills onder andere overtuigen en beïnvloeden. Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden in sales te verbeteren. 

Vereisten

 • Je beschikt over sterkte communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. 
 • Je bent in staat om klanten te overtuigen.
 • Je bent klantgericht: klanten adviseren, helpen met hun vragen of problemen.
 • Je kunt goed luisteren om te begrijpen wat klanten nodig hebben.


En je herkent jezelf in dit profiel:

 • Je neemt initiatief, weet hoe je moet organiseren en prioriteren en zorgt dat deadlines gehaald worden.
 • Je bent leergierig en wil jezelf graag blijven ontwikkelen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Affiniteit met het ICT-domein een pre.


Dit krijg jij van ons:

Wij bieden jou volop de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen. 

 • Jaarlijkse bonus, afhankelijk van jou en je team resultaat.
 • 24 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen.
 • Een vaste baan na het traineeship.
 • Mogelijkheden om thuis te werken.
 • Een meerjarig doorgroeiplan.
 • Iedere middag een uitgebreide en goed verzorgde lunch.
 • Unlimited Learning: onbeperkt toegang tot trainingen en opleidingen.


Wie zijn wij:

“Never trust, always verify”. Bij ON2IT Cybersecurity werken we volgens de Zero Trust strategie om onze klanten te helpen bij het voorkomen van inbreuk op de data. Mocht er om wat voor reden dan ook toch een (internationaal) lek zijn, dan garanderen wij onze klanten binnen enkele minuten te kunnen informeren over de oorzaak, welke data er is aangeraakt en of het probleem is opgelost. Alles wat wij doen staat in het teken van de veiligheid van de klant en dit doen we met passie. Wij werken met klanten in onder andere de retail, zorg, finance en overheid.

Wij zijn een ambitieuze wereldspeler in managed cybersecurity in zowel Europa als de Verenigde Staten. Met onze ambitie willen we voorop blijven lopen in Zero Trust, innovatie en oplossingen. We hebben een informele en open cultuur en je werkt met collega’s die elkaar elke dag inspireren. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst.


Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar Sharon Kuling, Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.


Deze sollicitatieprocedure kent een tweetal gespreksrondes en een assessment. Afrondend bespreken we in een interview de arbeidsvoorwaarden. Het positief afronden van een screening maakt onderdeel uit van je onboarding.Op locatie
Sales

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Wie zijn wij?

ON2IT is een internationaal cybersecurity bedrijf met Nederlandse oorsprong. In 2005 is het bedrijf opgericht door Lieuwe Jan Koning en Marcel van Eemeren en in 2018 zijn wij internationaal uitgebreid naar de VS met een vestiging in Plano, TX. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten over de hele wereld en groeien we door.

Meer dan vijftien jaar ervaring heeft ons geleerd dat de wensen en prioriteiten qua cybersecurity per bedrijf erg verschillen. Daarom kijken wij, samen met onze klanten, naar welke onderdelen van hun cybersecurity de meeste aandacht nodig hebben.

Het ON2IT team bestaat uit gedreven medewerkers die iets willen toevoegen aan hun vak en stuk voor stuk verschil willen maken. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij streven ernaar om de beste te zijn om het gebied van IT-security.

Wij zijn succesvol in wat we doen, wat blijkt uit de groei die wij als organisatie jaar na jaar doormaken. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst. Ook dit jaar groeien we harder dan ooit tevoren. Kom jij ons team versterken?

Kom je ons team versterken?

Hebben wij jou weten te enthousiasmeren? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Heb je geen up to date CV of heb je vragen over de procedure? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter via +31 (0)6 1004 9295 om de mogelijkheden te bespreken.

GA JIJ MET ONS OP REIS IN DE WERELD VAN CYBER SECURITY?

De locatie

Ons kantoor is gevestigd in de provincie Gelderland en direct aan de A2 snelweg en naast Van der Valk Hotel Zaltbommel. Vanaf de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch kun je afslag 17 naar Zaltbommel nemen.

Addres Hogeweg 35 5301 LJ Zaltbommel